![]() |
Cel Mai Puternic Logan
Salut cu ajutorul vostru..fise dyno, poze filme as dori sa aflu care este cel mai puternic logan din tara la acest moment..faca kitul de la elia, sau dacia 2000 si alte povesti...masini pe care le stiti voi si bineinteles ..care sa existe. Astept posturi.
|
Re: Cel Mai Puternic Logan
daa, de ce intrebi, nene???
ai ceva planuri??:D:D:D |
1.6 cm3 16 Valve?
|
se stiu deja puterile stock ale modelelor de pe piata, ma refer aici la masinile modificate.
Din ce e pe forum postat la dyno tuning sunt vreo 2 diesel-uri de 97-100-103 CP facute de ceky si Florin MT, cateva benzinare cu soft si cam atat stiu eu..altele mai stiti, in afara de cele prezentate pe forum. Era un logan 1.6 16 v la Slobozia cu axe cu came, evacuare ..era pe la 130 CP, care stiti mai multe de asta ? |
Nu cunoaste nimeni si alte loganuri la care s-a umblat mai mult decat un filtru de aer, soft si tobe...chiar nu mai e nici una ? nu cred..
|
NU exista:))
|
nici eu nu conosc mai tare decat 1.6 16v resoftat,filtru si evacuare.
Mai stai un pic si poate isi pune cineva motor de clio rs pe logan:) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da acela e un Logan cu motor de Clio Sport de 2.0L 200 CP si cutie secventiala cu 6 trepte, e facut in Germania
|
loganurile din wrc, din cate stiu sunt cele mai puternice, cine stie mai multe detalii si eu as fii curios
|
wrc?
cred ca o plouat cu biscuiti si n`am fost pe faza. poate cand o ploua cu miere o sa ies la adunat |
Quote:
|
Cand ajunge S2000-ul in WRC sa ma sunati si pe mine.
Pe hartie sunt multe proiecte... Dar nu s-a apucat nimeni de un Logan la noi in tara sa-l modifice serios... Sper sa ma insel... |
Quote:
|
mai asteapta si tu pana achita leasingul sau creditul si dup-aia o sa inceapa sa apara.Incet dar sigur!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning