Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Xtreme Club Emotion (https://forum.4tuning.ro/167-xtreme-club-emotion.html)
-   -   Inscrieri XtremeClubEmotion (https://forum.4tuning.ro/167-xtreme-club-emotion/78695-inscrieri-xtremeclubemotion.html)

leonard 23-05-08 01:21

Inscrieri XtremeClubEmotion

Cine doreste sa adere la clubul nostru trebuie sa posede permis de conducere cat si masina.

Cei interesati sunt rugati sa posteze cateva poze cu masina personala . Membrii consiuliului vor decide acceptarea in club cel mai probabil dupa prima intalnire, pentru a ne cunoaste mai bine.

I5@k 26-01-09 11:20

Re: Inscrieri XtremeClubEmotion

eu as dori sa ader la clubu vostru ;)
ma numesc Isac Vlad.....sunt din Sibiu....am 20 ani...am si masina....insa acuma nu am poze....am un Cielo din 96...stock....insa urmeaza sa vina alta

leonard 26-01-09 22:07

salut in sibiu nu avem inca o filiala a clubului ... dar daca sunt doritori am putea incepe ceva.
in primul rand am dorii o dezvoltare calitativa a clubului ... asta inseamna mai mult tuning la masinile care sunt deja in club si "recrutarea" de noi membrii care sa ne reprezinte cu succes la tuning show-uri , drag racing sau drift.
daca tu crezi ca ai o masina care ar putea concura la una din urmatoarele categorii (drag , drift , styling) noi nu avem nimic impotriva.;)
poate ne spui si noua mai multe despre masina pe care doresti sa o iei si planurile cu acea masina.
salut!

PS: o mica parte din ce a facut si ce face familia xce : https://forum.4tuning.ro/167-xtreme-club-emotion/71412-foto-xce-4tuning-days.html https://forum.4tuning.ro/167-xtreme-club-emotion/59421-xce-media/page-2.html

JETT 26-01-09 22:22

salut vlad , salut la toata lumea si cu respect pentru ianis filiala bucuresti ca este pe felie :))) si pentru leo ca este promt. deci ideea este ca ceea ce spune leo este foarte adevarat si cam asta dorim pe viitor . dar acum daca ai o masina stoc nu este nimic rau conteaza ca vrei sa intri in familia xtreme club emotion . ideea ar fi sa incepi sa faci ceva la masina sau sa arati ca vrei sa lucrezi la ea . si mai poti tine legatura cu ei si sa incepi sa strangi o trupa la sibiu pentru a face o filiala . in momentul cand vom decide ca faci ceva miscare pe sibiu si avem raspunsuri cu ce incerci sa faci acolo o sa faci parte cu adevarat din xce si vei primi parasolarul sigla si toate datele despre ce avem de gand pentru viitor

ianis_zeus 26-01-09 22:33

Quote:

Originally Posted by JETT (Post 2013305)
salut vlad , salut la toata lumea si cu respect pentru ianis filiala bucuresti ca este pe felie :))) si pentru leo ca este promt. deci ideea este ca ceea ce spune leo este foarte adevarat si cam asta dorim pe viitor . dar acum daca ai o masina stoc nu este nimic rau conteaza ca vrei sa intri in familia xtreme club emotion . ideea ar fi sa incepi sa faci ceva la masina sau sa arati ca vrei sa lucrezi la ea . si mai poti tine legatura cu ei si sa incepi sa strangi o trupa la sibiu pentru a face o filiala . in momentul cand vom decide ca faci ceva miscare pe sibiu si avem raspunsuri cu ce incerci sa faci acolo o sa faci parte cu adevarat din xce si vei primi parasolarul sigla si toate datele despre ce avem de gand pentru viitor

salut la toata lumea...cum spune si bosu aici vrem sa ne extindem cat mai mult dar eu unu nu tin neaparat sa fim cat mai multi ca degeaba suntem o gramada in club doar de dragu de a purta pe masina parasolaru nostru.... ideea e ca trebuie sa facem ceva p la masini ca sa iesim in evidenta pe oriunde ne-am duce si mai ales la expozitiile de tuning sa fim mandri de ce masini sunt in clubu nostru si sa castigam cat mai multe concursuri.. 8)

ianis_zeus 26-01-09 22:36

nu conteaza cantitatea cat conteaza calitatea 8)...

Bughilas 31-03-09 19:10

4 Attachment(s)
Salutare !!
Sun Bogdan ( Bughilas) din Sibiu
Detin o Dacia 1410 din `99
Fac parte din club de ceva vreme dar numai spiritual si-mi pare rau ca ne despart atatia km!
O sa fiu promt la o filiala in Sibiu
Attasat am pus cateva poze cu masinuta mea..

Trebuie sa precizez ca poza principala este una modificata..
As vrea sa fie in stadiul asta masina..dar sper sa arate cel putin in asa fel!!
Multumesc moderatorilor care mi-au dat accept in acest club ..... Urmaresc topicurile clubului dar...Raman la Sibiu:???:

KillerINC 19-04-09 21:31

1 Attachment(s)
]STREET 4 CARS CLUB VA UREAZA PASTE FERICIT !

!!! HRISTOS A INVIAT !!!

ice_wysss 25-12-09 11:54

ShadowS Team Rm-Valcea va ureaza ,Craciun fericit!

yonut78 23-05-10 21:01

3 Attachment(s)
salut
ionut e numele meu
am 31 ani
am un ople vectra A si as dori sa ader la club

bestiuta 14-03-12 15:50

buna sunt proleclit bestiuta am un cielo din 95 si as dori sa ma inscriu in club sint din buzau
doresc sai fac unele modificari la interior si exterior mai mult partea din fata ce idei imi puteti da

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2025 4Tuning