![]() |
E30 - 318i-335i
5 Attachment(s)
intr-un final m-am hotarat sa prezint si eu masina dupa mici modificari facute
cam asa arata cand am luato ; primele modificari au fost suspensia sport,farurile si muzica |
Re: e30 318i-335i
9 Attachment(s)
a urmat plecarea in bulgaria ;o pleoapa din fibra de care m-am plictisit repede si am zis sa imi modific capta
|
Frumoasa masina, am vazut-o si la 4TuningDays la Burn&Cercuri! :D S-o stapanesti sanatos! Si zici ca are 3.5? Ia pune niste poze cu motorul! ^.~ Sa stii ca pleoapa aia nu dadea bine deloc, bine ai facut ca ai scos-o, arata mult mai bine cu capota modificata... dar farurile mi se par cam ciudate! :) Au inelul de angeleye prea mic parca...
Spor la modificat! De ce nu-i cauti in kit M-Technic 2? |
4 Attachment(s)
Quote:
azi am dat jos 1.8-u in compartimentu motor a mai ramas doar tabloul de sigurante urmeaza sa curat mici pete de rugina sa spal motoru sa il aranjez si sper in max o spataman sa il urc sa ma apuc sa ii fac suportii vin maine cu poze |
misto masina... imi place mult eleronul ce model e?
|
:lol:
Quote:
|
Re: E30 - 318i-335i
salut frumoasa masina !! O stiu de la rond,si chiar arata bine mai ales angel eyes-urile !
|
Quote:
momentan compartimentu motor e gol am de curat fiecare punct de rugina ca sunt obsedat de rugina si nu vreau sa las vre-un punct si nici nu las pe careva sa lucreze la ea:)) dupa care urc noul motor,o sa revin cu poze mai pe seara treaba cu noul motor va decurde destul de lent ca trebuie sa iasa totu perfect . pe eleron scrie pheba... l-am luat tot dupa un urs |
te salut domnul Dani ... interesant ... dar prefer sa aflu live ce se mai intampla ... stai linistit k nu ai scapat de mine ... chiar daca nu mai fac nimic la masina momentan ... mai vin si eu pe capul tau :D:D:D normal daca nu ma dai afara ... hai k vb Bafta Multa ...
|
frumoasa masina o stiu de la rond si de la bloc
|
frumoasa masina ;) sa o stapanesti sanatos o stiu si live suntem vecini de cartier :D arata bine ;)
|
ma bucur ca va place
sper azi sa iau pozele sa pun cateva |
salutare domnu' dani
in sfarsit ii pui si tu un motor care sper ca o sa te multumeasca :) bafta multa si ne auzim la garaj la un paharel de ulei :)) |
cat ai dat pe faruri?frumoasa masina :)
|
dani ar trebui sa te apuci de facut faruri :)) :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning