![]() |
megane Brasov
masinuta si cateva cuvinte despre ea:este un megane 1 din 2001,motor de 1,6 16V,cu aer conditionat,4 airbag-uri,etc.....!in plus a primit urmatoarele:
-culoare metalizata albastru-negru -discuri sport fata marca Zimmermann Germany -jante MOMO X-43 pe 16" -faruri cu lupa marca Dectane Germany -stopuri clare marca Dectane Germany -folie neagra pe geamuri -plasma bord -folie insonorizanta -sistem audio customs de competitii de 1000 wrms -borne la baterie cu afisaj digital -baterie pt competitii |
Re: megane Brasov
9 Attachment(s)
si cateva poze......
|
imi place masina ta...mai pune cateva poze cu masina, din lateral
|
Quote:
|
te-am vazut intr-o zii p la gara:D:D>...eram in spatele tau.....e foarte frumoasa masina...felicitari......si poate ne intalnim sa o vad de mai "aproape"...si eu am unu din 2003 numa k e brek..acelasi motor:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
si inca cateva poze........
|
1 Attachment(s)
salut si meganu tau e tot ridicat de spate:( si al meu la fel e uu da parca seamana :twisted:
|
Quote:
|
am umblat si io sa mio las din bara de torsiune in piatra neam nu a vrut nici un mecanic sa se bage :( am un amic in buc care sia lasato din bara de torsiune si a pus telescoape sport si a zis ca e betonn..
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
si inca cateva poze......
|
Interesant ...
Ce configuratie ai pe partea de sunet? 8) |
10 Attachment(s)
Quote:
|
Pai sa-mi dau seama ca ar fi cam asa configuratia ...
- Baterie GZBP 12.2500 - kit cabluri GZPK 35 - siguranta GZFH 3200 - condensator GZNC 1500 - sistem fata GZUC 16SQ - subwoofer (acuma nu stiu daca 1 sau 2) GZUW 12X - amplificator subwoofer GZHA 2350XII - amplificator sistem fata GZUA 2125 - insonorizare Standartplast Vibroplast M1 ... Ca idee, in configuratia ta nu vad niciun monobloc ... Ambele amplificatoare sunt pe 2 canale, numai ca Hydrogenul il tii in punte pentru subwoofer (-e). Gresesc undeva? :) |
All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2025 4Tuning