![]() |
Electric RaceAbout
8 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...54f66ba365.jpg
Electric RaceAbout ERA este un vehicul propulsat electric, care va fi prezentat luna viitoare ca prototip, urmand ca in vara anului 2009 sa intre in productie. Responsabile cu propulsia sunt bateriile cu litiu, caroseria este din fibra de carbon si fiecare dintre cele patru roti are propriul motor electric. ERA ar urma sa accelereze de la 0-100 km/h in mai putin de 5s, avand o viteza maxima de 260 km/h. In toamna lui 2009, ERA va participa la competitia Progressive Automotive X-Prize, in America. Intentia echipei de creatie e aceea de a sprijini fabricarea masinilor nepoluante. |
Re: Electric RaceAbout
Super tare, dar daca cedeaza una din roti ,nu o sa ingreuneze condusu? adica tu esti obisnuit sa traga anumite roti iar daca una nu mai trage trebuie sa te adaptezi .
|
Quote:
|
Da interesant proiectul!
Si deocamdata desenele astea facute pe computer arata bine! |
frumos proiect, singura dezamagire la aceasta masina este eliminarea cutiei de viteze,
oricum perormante ridicate pt o masina electrica cred ca va avea un pret cam ridicat si nu va fi accesibila oricui. |
dap e interesant proiectul...
|
Quote:
Cat despre ce ai spus tu in legatura cu cutia de viteze.....e clar ca ai cunostinte auto cata mandarina stiu eu.....lipsa cutiei de viteze se datoreaza mementoului constant pe care un propulsor electric il da.....nu exista o plaja de rpm in care motorul (sau motoarele in cazul acesta) sa dea un cuplu maxim....pentru ca in cazul electricelor aceasta forta de propulsie se regaseste tot timpul..... |
ca design nu arata rau, dar cu motorul electric...
|
Interesant proiectul...
|
sigur o sa coste super mult, mai este una tot asa construita care costa 260k $, asa ca...
|
nu sunt adeptul motoarelor electrice, dar dak asta ne rezerva viitorul.............conceptul arata bine
|
Suna bine, dk si autonomia suna bine, atunci e si mai bn!
|
Ehehee este bine...no BENZINA no DIESEL ...dar cat va fi un exemplat :lol::lol::lol: ce pretz...?cred ca va depasi cu mult asteptarile noastre :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning