![]() |
Vand Ford Mondeo cu super-dotari!!!
8 Attachment(s)
FORD MONDEO BERLINA 2,0 TDCI 160CP
Pret: 13,900 EURO An fabricatie: 2004 Rulaj: 87,300 km Putere: 160 CP Dotari: EURO 4;4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT;JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; CUTIE TIPTRONIC+SMG(SCHIMBAREA VITEZELOR DE PE VOLAN),SENZORI LUMINA+PLOAIE,NAVIGATIE MARE CU TOUCHSCREEN+GPS+MP3,SCAUNE ELECTRICE,PARBRIZ INCALZIT,CONSUM 7,5%URBAN,COMENZI VOLAN,CHIP TUNING(+30CP),KM REALI,CARTE SERVICE,FULL OPTIONS,IMPECABILA,VARIANTE. Contact ONOSA OVIDIU EMail: [email protected] Telefon: 0721339662 Pentru cei interesati de un drive - test,astept un semn... P.S.: Accept orice test sau verificare insa numai la Reprezentantele Ford sau Importatori autorizati. Exclus service-uri de 'cartier' sau amici atotcunoscatori...:-) Rspct! |
Re: Vand Ford Mondeo cu super-dotari!!!
frumoasa foc masina, bafta l avanzare!!
ps. pune si tu un pret, macar asa orientativ |
Quote:
Pretul este deja afisat :13900,cu mentiunea ca este NEGOCIABIL. Cred ca daca imi da 13500 cineva,o dau...:lol: A,si ma intereseaza si variantele+diferenta...:!: |
Observ ca e ghia.. bafta cu vanzarea.. e ff bine echipata si ingrijita.. ;)
|
Quote:
Merita oare? Zafira mai poate fi chip-uita?Ma gandesc ca ar ajunge undeva pe la 250 cai... Astept opinii. |
Pretul este negociabiiil...
|
Merita schimbul cu Zafira pt ca nu cred ca iei 13500 pe ea....indiferent de cat de ingrijita e. Omu mai bine ia un audi praf decat un ford bun.
|
ultimul pret 13.000!!!!
O dau urgent!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning