![]() |
Dacia si subsonice la superlativ
1 Attachment(s)
Dacia si subsonice la superlativ
Probabil ca ultima alegere in ochii multora ar fi o Dacie Break, mai ales cand vine vorba de instalarea unui sistem de sunet poate performant, dar in orice caz mare, complex, puternic si in mare parte capabil sa distruga incet dar sigur si masini mai serioase. Lasand la o parte faptul ca plafonul, haionul, usile si parbrizul se mai tin cu greu in prinderi, sistemul reuseste sa-ti sufle parul de pe cap, la propriu. Si nu oricum, ci face acest lucru in timp ce "canta" muzica. E de la sine inteles ca ii este mai usor cu tonuri sinus. Ca sa incheiem prezentarea si sa trecem la dovezi, proprietarul acestei masini se numeste Stefan (Babanu pentru apropiati si fani) iar sistemul lui descris in doua vorbe arata cam asa: 10KW+, 148.5 db la 35 Hz pe muzica si in aproape orice conditii. Proprietarul, masina si sistemul...inca in crestere. <object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/w3IOV6VK1eM&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/w3IOV6VK1eM&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
Re: Dacia si subsonice la superlativ
WoW!....:shock:
|
da intradevar muzica tare
|
uhuuuu....ma intreb oare cum rezista geamurile mai ales luneta...:-P
|
Felicitati proprietarului !!!
|
vai mama ce e ma cu sistemul ala?....
|
babanu cu dastea te lauzi tu mah ? ;))bv fratioru meu ...felicitari pt rezultat si tin-o tot asa si sa aud de acum in colo 150+ ;))
|
ii mondiala masina aia sau mai bine zis sistemu audio:) am vazuto live si ma mir cum rezista in halul ala da in ori ce caz o fost cea mai tare de la tuning dey iulius mall parerea mea :) Cu bani de pe sistemu ala audio cred ca is lua cam 5 daci de nu mai multe :))
|
dap. nu ma mir ca rezista geamurile pt ca sunt pe cheder nu lipite.
|
OMG OMG OMG :O:O:O astia nu ie normali :D:X:X:X
|
Mda..daca se face presiune mare inanuntru..este posibil sa fac poc..ori crapa un geam..ori tabla.
|
dar cu siguranta omu nu cred ca merge cu geamurile inchise si muzica ;la maxim ca sai crape tabla sau vreun geam
|
BabanuCar Rulzzzz :p
|
Da-i normal baiatu asta ?
|
Excentrici...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning