Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting (https://forum.4tuning.ro/565-troubleshooting.html)
-   -   Peugeot vclic , problema viteza maxima ! (https://forum.4tuning.ro/565-troubleshooting/78508-peugeot-vclic-problema-viteza-maxima.html)

JunKer_hP 21-05-08 20:16

Peugeot vclic , problema viteza maxima !

Am un peugeot vclic de 50 cmc si pe bord scrie ca merge pana la 80 si numa 45 merge maxim si am un prieten tot cu un scuter de 50 si merge 70 linistit , unde trebuie sa umblu , dak se poate:(

TazzY 21-05-08 22:02

Re: Peugeot vclic , problema

Salut. Scoate evacuarea si vezica ai niste inele de fier la intrare. Scoatele si ar trebui sa mearga mai mult. Daca nu merge, scrie aici. Numai bine!

Bogdan_ozzy 21-05-08 22:05

Tazzy , am NOS pe scuter :)) glumeam imi scoate flacari si imi da rateuri in toba , si toba e sport , eu cred ca e prea mult ulei , adica e decalat sistemul de alimentare pentru ulei . Zi-mi ce sa fac ;)

TazzY 22-05-08 01:01

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 1546616)
Tazzy , am NOS pe scuter :)) glumeam imi scoate flacari si imi da rateuri in toba , si toba e sport , eu cred ca e prea mult ulei , adica e decalat sistemul de alimentare pentru ulei . Zi-mi ce sa fac ;)

Regleaza carburatorl bine :)

Cānd ai prea mult ulei scoate fum :)

JunKer_hP 22-05-08 07:16

eu cred ca din carburator i problema...:(

Bogdan_ozzy 22-05-08 14:22

Sr ditech :|

quick_silver 22-05-08 17:22

bogdane,e de la aprindere.. verifica daca nu iti scuipa bujia.. asa mia fost si mie la nrg si bujia era de vina.. totusi verifico si pe ea..bafta:D

Bogdan_ozzy 22-05-08 19:03

Bingo . Esti castigator asta era , am dat fisa jos bujia la fel era ceramica neagra si distantat piciorusul , si deasta nu imi aprindea vaporul de bezina si mi-l scuipa doar in toba , la fiecare 4 osilatii ale pistonului , 1 nu imi loa fos vaporul din el din cauza bujiei ,si la grade mai mari imi lua fuc din toba benzina , am curatat capul bujiei cu tot cu pisorus si ceramica cu o perie de sarba am dat putin cu pera in piciorus l-am apropiat la 6 mm si acum e ok , dar sunt in cautarea altei bujii , care sper sa o gasesc .

quick_silver 22-05-08 22:38

hehe.. ce bun is:lol:

TazzY 23-05-08 00:17

Bravo :)

@Junker ai incercat sa te uiti la evacuare?

@Bogadn ce bujie folosesti? Marca si codul..

quick_silver 23-05-08 17:15

tazzy intra si u pe mess ca as vrea sa te intreb si eu ceva.. sa stiu si parerea ta. ma ai in lista deja.. cand te vad iti dau buzz. SCZ DE OFFTOPIC !!

Bogdan_ozzy 23-05-08 18:06

Quote:

Originally Posted by TazzY (Post 1548992)
Bravo :)

@Junker ai incercat sa te uiti la evacuare?

@Bogadn ce bujie folosesti? Marca si codul..

Ma uit de seara si iti spun , poate imi poti trimite de acolo ceva ca nu este la nici un distribuitor din romania si nici din ungaria.

TazzY 24-05-08 11:19

@quick_silver Am foarte putin timp de mess si atunci cand sunt, sunt cu invisible.

@Bogdan_ozzy Daca reusesc iti trimit eu ceva bun ;)

TazzY 24-05-08 11:22

Ma duc in campionat Soft-Air la Ferrara. Ne auzim luni. Numai bine si asfalt uscat! :D

Bogdan_ozzy 24-05-08 12:55

Quote:

Originally Posted by TazzY (Post 1551146)
Ma duc in campionat Soft-Air la Ferrara. Ne auzim luni. Numai bine si asfalt uscat! :D

Spor la treaba ;) se ne anunti ce ai facut , si sa urci si niste poze ,tazzy , cauta si tu NGK R CPR 8 E , sau ceva mai bun si iti trimit eu banii . Mersi mult

All times are GMT +2. The time now is 14:05.

- Copyright 2026 4Tuning