![]() |
Alfa Romeo Visconti - biturbo de 405hp
7 Attachment(s)
Visconti este numele unei familii antice din Milano, nume care s-a regasit in 2004 si la Alfa Romeo, la conceptul lansat la Geneva Motor Show. Seamana cu un coupe in 4 usi, propulsat de motorul actual de pe Brera, dar supraalimentat cu doua turbine care imping cei 3.200 cmc ai V6-ului italian la 405 Hp si un cuplu de 680 Nm la doar 2.000 RPM. Motorul este frontal si tractiunea este integrala. Cutia este automata in 6 trepte, iar franele Brembo ceramice cu disc pe 4 roti. Doua chestii sunt interesante la aceasta masina - are directie pe 4 roti si ceva extrem de rar in ziua de azi - nu exista linii sau unghiuri gresite, totul este intr-o armonie perfecta, un exemplu perfect de design auto.
|
Re: Alfa Romeo Visconti - biturbo de 405hp
Parca seamana cu alte masini si parca nu seamana cu alte masini...imi lasa uneori impresia ca spatele seamana cu Bentley Continental GT, dintr-o parte cu Fiat Linea...dar per ansamblu, are un design unic, nu ai cum sa o confunzi sau sa nu o recunosti. Mi piace !
PS: inclusiv blonda :D PPS: turbinele alea nu sunt de fapt compresoare ? :rolleyes2 ...sau daca inseamna acelasi lucru, scz, intreb si eu.. |
Re: Alfa Romeo Visconti - biturbo de 405hp
nu prea sunt stiri in ultima vreme, huh?
i kid i kid |
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning