![]() |
Opel va avea un logo nou
1 Attachment(s)
Opel va avea un logo nou
Emblema Opel dateaza din 1963. In luna iulie, Opel va prezenta noua sa sigla, in cadrul Salonului Auto de la Londra. "Fulgerul" se gaseste in stransa legatura cu brandul "Blitz". |
Re: Opel va avea un logo nou
e un pic restilizata
|
ce-i nou este inscriptia "opel", fiind vechiul "obicei" al opelului la masini de acum destui zeci de ani
|
nu e mare schimbare.
|
chiar nu e prea mare diferenta, zic ca nici nu observi daca vezi una pe strada.
|
Nu e mare schimbarea, iar daca asta e versiunea finala, sunt modificari finute, aproape insesizabile pt ochiul neavizat. Nu e ca schimbarea de la sigla Daciei la desfacatorul de bere :D
|
:twisted:tot mai bn ar da cu o grila simpla fara stema:lol:
|
nu e mare diferentza:x
|
nu-i mare diferenta :| in afara de inscriptia opel nu pare cine stie ce schimbare
|
:lol:interesanta in vara voi fi la londra deci la salon merg
|
emblema va fii putin mai mare decat cea normala dar este un pas inainte pt opel
|
arata mai bine...detaliile conteaza:D
|
2 Attachment(s)
ca sa vedeti o diferenta "mai de la distanta".
vechea sigla are cercul mai subtire, iar cea noua cercul mai gros, mai "turtit" pe exterior si mai bombat pe interior. pe scurt, noua sigla e putin mai eleganta si mai aspectuoasa, dar cum a zis cineva de mai sus, numai ochiul avizat distinge |
cand am vazut titlul topicului am zis :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock: .. cum asa ceva?????????????? am fost mult timp fan opel,si inca sunt ...sa isi schimbe emblema pentru mine e ca si cum mi-ar zice ca de maine imi mutileaza copilul ca ii sta mai bine asa ...dar m-am linistit..fulgerasul ramane...nu-i mare schimbare,ba chiar arata mult mai elegant
|
chiar imi place mult. chiar daca nu-i mare diferenta
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning