![]() |
Dacia UFO din Oradea
7 Attachment(s)
[img][/img]
|
Bravo,bine ai facut ca ti-ai expus masina....era si timpu...bafta!
|
Modificari facute destul de bine si cu 'simt'. Cel mai mult imi place capota si usa fata cum ai retapitat-o si cu boxele alea in ea. Ce motor ai in ea, ca am vazut cand ti-ai cam lasat odata cauciucurile odata si dupa sunet nu prea ziceai ca e motor de Dacie. Te opresti aici sau mai bagi bani in ea??
|
hello moto :lol:
te-am vazut destul de des prin iosia,odata te`am vazut pe bolcash...eu eram in superman :D ...o intrebare ... jantele nu le schimbi ? :wink: |
Felicitari frumos lucrat poate ne pui si noua ceva cu interioru :wink:
|
vazut azi UFO....pe cand parca in fata la Alpha Bank(parca asa se cheama banca aia pe colt), domnu` conducator scos ceva colet din portbagaj(cum iti mai incape langa boxa?) si fost tare grabit la el, altfel eu oprit ca sa vorbim oleaca.
Eu fost dacie berlina gri metalizat...cu 1stop in spate la el:) Masina arata si mai si in realitate! |
in sfarsit ai aparut pe forum!! yupii.
da, cea mai tare dacie de prin zona, si am vazut si ce poate pe sosea ;) si motoru e aproximativ stock, daca nu socotim evacuarea inox. trust me, am vazut c epoate dacia asta si am ramas masca... plus ca daca stai inauntru nici nu mai arata ca si o dacie...volan momo, fete de usi, scule peste scule muzica tuna de numa... singurul lucru care ii lipsesc sunt jentile, parrea mea. Dar, ramane de vazut. |
boxele din fata sunt Directed Audio din gama Extrme cumva ?
|
Difurile din usa sunt infinity
|
deci masina arata beton!! singuru' lucru care i'ar mai lipsi sunt jentile.......ai putea schimba prezoanele de dacie in 3 cu niste prezoane de nova k am vazut la o berlina in velenta si avea niste jenti in 4 prezoane de'ti pika fatza
|
e tare de tot masia asta iar muzica rupe nustiu daca am mai vazut asa muzica intr-o dacie daca iar mai pune niste genti ar fi si mai super masina :D :D
|
-
Eu n-am vazut-o prin town :( :( ... Pe unde isi face veacul?
|
te`am vz azi la mine la bloc,ai intrat cu min in scara :D
btw mijto rau bad boy hood`u |
?
|
pe flamarion pe acolo o vezi parcata sau in fata la magazinul transilvania din rogerius daca stiti unde ii va zic eu merita sa o vedeti e superba
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning