![]() |
d16z6 trubo
Momentan este doar stadiu de proiect..,,cateva chestii ca re nu le stiu si poate le aflu aici.
Ce capacitate ar trebuii sa aiba injectoarele dupa turbo? Ce presiune suporta motorul stock(deci nedesfacut chiar si fara o garnitura mai groasa)? Cam unde as putea sa fac electronica ?Daca cineva stie depsre ce vb e bine venit cu posturi :) |
Re: d16z6 trubo
Quote:
ca si presiune...sincer nu stiu exact,undeva pe la 0.7 am citit eu pe forumuri |
cam de presiunea asta stiam si eu...acum raman celelalte respectiv injectoarele...
|
eu stiu ca pe injectoare stock poti sa o duci la ~200 ...
pentru trebuiesc schimbate logic cu unele cu un debit mai mare. |
injectoare >300-330cc
|
|
Merci mult de linkuri Sunt super informative si folositoare.O sa va tin la curent cu ce ma apuc sa fac.
|
daca faci honda asta turbo o sa ii dai mucu la ursul tau.
|
O sa incerc ..vedem , in orice caz ca deadline am undea inceput de august deci nu va asteptati pra curand :)
|
las ca pana atunci o turbez pe a mea si ne dam.
|
Noi avem un civic D16Z6 turbo , cu T3/T4 , pressiunea 1.2 avem 285 cai si 330Nm...
|
si interne forjate :)
|
D15B este recomandat pe interne stock pana pe la 8-9PSI in 145kw la roti.
D16Z este ceva mai solid pana in 10PSI si ajunge la 155kw la roti. Abia am avut discutia asta acum o saptamana cu un prieten care are D15B pe Del Sol si vroia turbo. Asta i-au spus toti cei care au avut D-series turbo din NZ. T3/T4 este un turbo ideal pt Honda. |
si eu cred ca nu voi depasi 9 psi ... defapt nici nu cred ca o sa fie nevoie pentru ca goal-ul meu e ~200 bhp
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning