![]() |
3000E ptr bmw cu numere straine
Salutare , imi plac bmw-urile dar sincer sa fiu nu ma pricep la ele, de aceea va cer ajutor !
Dispun de 3000e cu care vreau sa imi aduc un bmw de afara , ma gandeam la un 316 (ca sa consume mai putin) din 95 (dar am auzit ca cele facute atunci au o problema la motor) Voi ce imi recomandati ? Multumesc |
Re: 3000E ptr bmw cu numere straine
Nu iti lua bmw daca te gandesti la consum... orice bmw mananca mult ;)
|
asculta-l pe Hame, nu-ti lia BMW pt ca, consuma mult. Masina trebuie sa o si intretii, nu numai sa ii bagi benzina. Gandeste-te bine.
|
si daca iei 316 nu faci nici o combinatie
318 daca tot iei ..sa stii ca totusi ai bmw 320 daca stii ce inseamna un compromis cp/kg 325 daca vrei sa fuga ceva mai bine si restul nu-s la 3000 de euro si bune si nu-s pentru tine in materie de consum daca iti permiti un consum de 15% in oras (bucuresti) , gandeste-te ca faci 100 km zilnic sa zicem si vezi la cati bani te duce si daca poti sa o tii asa.. sau hai altfel 1000 km/luna. vezi cat de costa benzina cu un consum intre 10 si 15 % si vezi de acolo daca iti permiti |
multam frumos ptr pareri ! va dau dreptate numai ca imi era cam greu sa imi scot ideea asta din cap .
|
ia-ti opel ...... dizal
|
acum am 5000e! :D
cat consuma un seria3 diesel de prin 95 ? Multumesc baieti ! |
Ce motorizare ?
|
Quote:
ia-ti o masina pe care o poti intretine ...... |
eu va multumesc ptr pareri ..sincer sa fiu nu prea stiu ce inseamna intretinere la o masina , am mai avut decat o dacie pe mana ....
acum la bmw-ul asta , odata la cateva luni o reparatie de 300e ,din 1000e cat fac pe luna , cred ca ar fi ok ...... o decizie nu am luat inca:D ... P.S ce consum are 318d ? va multumesc |
Quote:
spune ti voi ce consumuri cunoastetzi . Multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
de unde aveti voi ideea ca un bmw cu un motor normal (316/ 318) consuma mult..?io am avut o nubira de 106cp de 1.6 16v si imi consuma mai mult decat un bmw 318.si cu intretinerea mai informativa de pretul pieselor si pe urma vb.
|
hai ca mi-am luat .... bmw 316ti compact , pachet sport , individual din 2002 la 7700euro din nurmberg
am apucat sa schimb ulei si filtru -195ron , kit ambreiaj + cilindru ambreiaj + saboti frana spate - 1000ron manopera -600ron cat despre consum 11.5 la mers normal si 13 la mers sport ... cred ca imi consuma cam mult si am sa incerc sa ii schimb bujiile . |
All times are GMT +2. The time now is 13:37. |
- Copyright 2025 4Tuning