Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Radare Fixe!!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/783-radare-fixe.html)

RoSonic 27-03-04 11:24

Radare Fixe!!!

2 Attachment(s)
Am primit niste poze cu niste \"chestii\" montate pe stalpi in Bucuresti care zice-se sunt radare fixe.

Voi ce parere aveti??

Eventual sa facem o lista cu locurile in care exista asa ceva.

b99sha 27-03-04 11:39

Hehe, b-dul Unirii, nu? Trebuie sa le invatam ca sa nu primim -prea multe- vederi acasa :)
Sau -cum face lumea pe-afara- sa \"imprumutam\" casetele :lol: :D :lol:

RoSonic 28-03-04 11:43

heh, vederi personalizate :)

Un prieten a primit poza + nota de plata aferenta, pentru ca oprise intr-o intersectie din cauza k era coloana de masini in fatza, si cum legea zice k daca n-ai loc sa treci de intersectie, tre sa nu intri in ea chiar daca ai verde :) ........

B|shOp-VR6 28-03-04 11:44

Dap se pare ca sunt radare fixe... mai e unul la iesire din Pasajul Victoriei spre Stefan cel Mare... azi pun poza cu el...

Ma intreb de la ce distanta in pasaj te-o lua asta.

Oare or fi funcionabile sau doar l-au montat si urmeaza sa le puna in functiune... hmmm

Ala de pe bulevardul unirii de cand e pus?

B|shOp-VR6 28-03-04 12:49

3 Attachment(s)
Cateva poze cu radarul de la iesirea din Pasajul Victoriei.

B|shOp-VR6 28-03-04 12:51

1 Attachment(s)
Si acum o poza cu o antena de date connex... oare sa nu fie radar ala de pe bd-ul unirii si asta de la pasaj?

Poza cu antena de date e facuta pe Ion Mihalache, fostul 1 Mai, si e indreptata spre Banu Manta.

ZooM-ZooM 04-07-05 06:11

UNDE NENE PE UNIRII?!!?!? SA NU MI-O IAU...nu de alta
ms RoSonic :wink:

Psycho 04-07-05 11:35

mama fratee .. nasol nasol .. ma uitam la tv si ziceau k vor sa puna in intersectzii camere de filmat true ?? daca e asa SUX rau de tot

blowwind 04-07-05 11:37

astea sunt doar camere de verificare a intersectiilor..cica din toamna baga si radare!! :) asa ca :)

Psycho 04-07-05 12:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
astea sunt doar camere de verificare a intersectiilor..cica din toamna baga si radare!! :) asa ca :)

pai si nu inteleg ce face cu camerele care este rolul lor ... ?!?!?!? sa te vada cand pleci mai nervos .. in jar d la stop sau ..?!?!?!

blowwind 04-07-05 12:46

cica pt monitorizarea intersectiilor...ca sa stie gaboru care e OK si sa se duca s`o blocheze :)

ZooM-ZooM 04-07-05 14:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"

kred ca e vrajeala...adica...pm,daca tot au montat,cred ca sunt radare...nu vad de ce nu ar inregistra si viteza,din mom ce e acelasi principiu cu alea de pe masini,alea mici.
in fine,nu ma risc :))
astept un rasp de la RoSonic,sa-mi zica si mie und pe Unirii,10x

orlando 04-07-05 14:31

eu pana la urma cred ca e caterinca cu astea...
am auzit de la cineva ca or sa fie cateva care sunt gole simple cutii dar unele or sa fie adevarate...
sper sa prinda cat mai putzini vitezomani...ca daca am rula totzi cu 30 la ora am ajunge a doua zii unde vrem sa ajungem...
oricum cert e ca politzai nu or sa mai aiba atata painica cu aceste radare :evil:

RoSonic 04-07-05 14:43

Daca ati fi un pic atenti... ati vedea ca postul meu e de mai mult de un an facut.... si era vorba despre un zvon care umbla atunci....

nu era vorba despre camerele care se vor pune in functiune din septembrie...

B|shOp-VR6 04-07-05 17:12

Dupa indelungi cercetari am ajuns la concluzia ca sunt doar relee de telecomunicati, transferari de date or something. Unele sunt chiar de la Connex, scrie pe cutiile de alimentare Connex.

All times are GMT +2. The time now is 13:16.

- Copyright 2026 4Tuning