![]() |
Ajutor PLS!Clio 1.4,16v. Xenon + Jante!
As dori si eu sa stiu care este cel mai bun tip de xenon.Vreau sa fie cat mai alb,adica cel mai de calitate.si daca stie cineva niste jante potrivite(pe 16'' as vrea),unele care sa arate bine,gen clio sport:D.Multumesc aniticipat:rolleyes2
|
Re: Ajutor PLS!Clio 1.4,16v. Xenon + Jante!
Clio II mentionez.Chiar nu stie nimeni?:(
|
Despre jante din cate stiu pe clio poti pune de 14" si 15", ca sa mergi legal. Poti pune si de 16, da nu ai trecut in talon.
|
Quote:
|
Quote:
|
cele de pe clio sport daca nu ma insel sunt de 15 parca deci nu trebuie sa schimbi nimic in talon;) doar daca vrei sa iti pui pe 16 sau mai mari trebuie
|
Quote:
|
Clio Sport are jante pe 16 . Gasesti numai la reprezentanta.
|
Quote:
acolo e reprezentanta Renault si e foarte posibil sa gasesti ce vrei :-) |
In talon la Clio jenti de 14 si 15 scrie ca ai voie, si eu tot Clio 2 am. Cum se pot trece in talon jenti de alta marime ? Apropo, kiturile de caroserie, ca sa le poti monta pe masina, cum trebuie sa procedezi ? Iti trebuie autorizatie de la RAR ceva ? Ca totusi, modifici caroseria ..
Bafta |
pt caroserie nu trebuie autorizatie doar in cazul in care vopsesti masina in mai multe culori trebuie una sa predomine
|
1 Attachment(s)
mai vrei jante??? daca da, am eu un model frumos pt tine... originale renault:
|
2 Attachment(s)
sau asa ceva;)
|
2 Attachment(s)
Jantele mele preferate , si care ar merge de minune pe Clio Mk2 , sunt OZ GRANTURISMO/SUPERTURISMO WRC (cele albe) sau GT... \ poze mai jos
Cat despre xenon , 6000k , 35w (de-asta am avut eu pe solenza ,si am fost foarte multumit ....bat extraordinar fata de halogen.... daca reglezi bine farurile, preferabil la service , nici nu deranjezi ceilalti participanti in trafic)... marca nu prea conteaza ca toate sunt chinezesti |
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning