![]() |
Cine merge la V.T.M. la Ranca?
in perioada 9-11 septembrie la Ranca,are loc o etapa de national de vtm!EXTREME RACING CLUB va merge la aceasta etapa!daca vreti sa mergem in numar cat mai mare(ca tot e febra cu raliurile),va rog sa-mi spuneti!
|
Gata sa facut merg si io si nu uita de id-ul ala al tau !!!!! :lol:
|
piticule voi ramaneti peste noapte sus la vreo cabana sau la novaci?
|
Merg si eu. Ce planuri ai? Ca Gabu o da cotita si tine secret :lol: Zi-ne de cazare si plecare 8)
|
V.T.M.-UL se tine vineri si duminica!eu vineri nu pot sa merg!dar ....putem merge de sambata la vila unde am fact revelionul sau in alta parte....ma interesez daca nu e ocupata sau in alta parte......si duminica pe proba!eu vreau sa iesim cat mai ieftin cu cazarea sa avem bani de beutura si carne de gratar!...intzelegeti ce o sa iese?....mai vorbim cu plecarea si cu toate cele. eu o sa sun la ranca si o sa va comunic!as vrea sa megem cat mai multi !
|
Dupa ce aflii pretul la cazare sa postezi si tu ca sa-si faca lumea calcule :lol:
|
Mai vb in oras, dar eu vreau sa ajung vineri dimineata acolo. Vedem, tu intreaba de cazare...
Aaaa... Gabu' nu vrea sa merg... :cry: |
am vorbit la ranca!vila respectivei persoane costa 1 mil s-o inchiriem in care au loc 10 persoane!locul de cazare,fiind extra sezon, costa intre 100-300 mii!asa ca nu mi se pare deloc scump! mai vorbim!sper sa gasesc o vila sa stam TOTI!
|
Bun asa
Pt cultura dumneavoastra generala DOMNULE PITIC va informam din surse sigure(BAlaci)ca anume la vila unde dumneaeu si dumneavoastra &COMPANY am petrecut frumoasa trecere dintre anii 2004 2005 Nu mai avem voie din motive B I N E C U N O S C U T E!!!atat de dumneavoastra DOMNULE PITIC cat si de noi (Mustar ketchup etc etc etc.) VA MULTZUMESC
|
ziceti-mi si mie pe mess cat e cazarea ca sa stiu daca merg sau nu
id-ul e cecilia3004 thanks :D |
Salut baieti. Eu merg dar nu stiu sigur daca de sambata seara.
Ar fi klumea sa stam sambata seara acolo sa facem un gratar ceva...... Pitic: Da si tu o lista cu cei care ar merge de sambata |
Vineri se da startul la 09:30... Nu merge nimeni de dimineata sa vada si etapa de vineri???? Voi cred ca glumiti... Vreti sa mai si beti cand duminica e startul la 08:30? =))=))
|
Domnule XXS va rog insistent sa va concentrati discutiile despre Ranca AICI! Pana la urma nu se anunta nimeni care CAND merge... Si de cazare, nu se aude nimic?
|
nu-i ratez pe baldescu si pe andronic pentru nimic in lume.....chiar daca va trebui sa nu dormim.....ceea ce cred ca se va si intampla!nu ar fi prima oara????oare???
vreau sa stiu exact cine merge sa stiu ce vorbesc mai departe! cazare:intre 10 ron si 30 ron(max) de persoana! |
Piticule sa`nebunesc ai scris pe toate topicurile de Ranca :lol: Scrieti toti aici care vreti sa mergeti si de cand . Toate detaliile ! Vrem sa mergem si noi ... va transmit in noapte asta cate persoane ! Bafta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning