![]() |
A dat sapte milioane de euro pe un Ferrari
12 Attachment(s)
A dat sapte milioane de euro pe un Ferrari
DJ-ul Chris Evans a platit sapte milioane de euro, mai exact 7040000 euro, pentru un Ferrari 250 GT SWB California Spyder construit in 1961. Masina i-a apartinut in trecut legendarului actor James Coburn. Toti cei prezenti se asteptau ca pretul achizitiei sa ramana undeva la 3.5 milioane de euro, dar suma finala i-a contrazis. Italianca a ajuns in 30 de minute la bid-ul de 7 milioane de euro. Ferrari 250 GT SWB California Spyder a fost desenata de Pininfarina si construita de Scaglietti, in anul 1961. Puterea masinii e data de un motor V12 de 2953cc, care dezvolta 280 CP. Daca doriti sa vedeti un asemenea model, trebuie sa "scormoniti" in arhiva de filme dupa productia "Ferris Bueller's Day Off" (1986), unde apare un asemenea Ferrari, detinut de personajul Cameron Frye. In aceasta comedie, splendida masina e distrusa de doi tineri fara prea multa minte. |
Re: A dat sapte milioane de euro pe un Ferrari
Unde poate ajunge pasiunea...
|
deci eu am ramas uimit cat de bine arata masina asta dupa mai bine de 50 de ani.....superba
|
e spledida... da 7milioane sunt mai splendizi:)))
|
parca suna mai mult 10,976,000 dolari :lol:
|
DE-ASTA imi iau cand voi fi mare :dribble::dribble::dribble:
|
Cu 7 milioane iti faceai un parc auto si cu garaje pentru fiecare in parte, si erai mai satisfacut zic eu :rolleyes2 in fine daca omul e full de bani ce sa ii faci :-) Bv lui, oricum frumos exemplar acest Ferrari insa tot nu valoreaza el 7 milioane de Euro!!
|
cam mult nu ash da atat p o mashina:)
|
bmwm5 mie mai degraba mi se pare snobism decat pasiune inestimabila...vb lui EWN...cu banii astia isi facea parc auto...masina e splendida, e frumoasa dar nu face 7 milioane de euro. Bravo unora ca isi permit
|
mare lucru...Eu am dat 15 milioane de lei pt un renault 11 :))))
|
Da frumoasa bijuterie
|
oameni cu bani si fara minte...
|
280 de cp in 1961 e ceva.frumoasa masina
|
asa e cand nu ai ce face cu banii ... noi ne faceam o afacere ,casa si masina visurilor de bani aia :)
|
O masina deosebita, cu adevarat de colectie. Daca are omul atatia bani, bravo lui. Dar cu banii astia imi faceam o colectie intreaga de masini, si exotice, nu masini ordinare. Fiecare face ce vrea cu banii lui, in limita contului disponibil :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:09. |
- Copyright 2026 4Tuning