![]() |
4Tuning Days CLUJ 2008
buun :D s`a terminat si show`u acesta
haideti baieti cu impresii poze.. filme ... etc :D stiti voi :D sa vada si baietii care au stat acasa |
Re: 4Tuning Days CLUJ 2008
Per total impresia este una f. buna....
baieti de treaba cei din Cluj Cei care au poze sa le puna.... |
cit de curand o sa le postam si filmulete si poze
|
vrem si noi sa vedem :D si Golfuletz .. nu doar baietzii care au stat acasa:evil::evil::evil: noi am fost la Craiova :oops::oops:
|
ba, da' voi cand v-ati dus acolo , n-ati urlat HAI STEAUA ! ?
|
15 Attachment(s)
.........................
|
Mai Bagati !!!!!!!!!!!!!!!
|
mersi baietiilor de la nsl pt ce au facut la cluj...sper ca v-ati simtit bine...data viitoare sper ca tot eu sa va intampin...grasutzu ai grija de burta :) pana la anu`
|
Frate Noi Neam Simtit Foarte Bine La Cluj Si Promit Ca Am Sa Am Grija Si De Burta Dar Sper Ca La Anu Sa Fie Mai Mica Unpic
|
30 Attachment(s)
:peace::peace: ASTEA SINT CITEVA POZE DE LA MINE SI AM SA MAI PU CU TINPU PE TOATE OK SPER SA VA PLACA SI LA ANU SPER CA POATE NE VOM PREZENTA CU MAI MULTE MASIN LA CLUJ.
|
40 Attachment(s)
Si Aste Tot De Mine Sint Puse Si Facute
|
Quote:
|
ha ha ha ....ce caterinca.....!!!!
|
Salutare, nu stiu daca postez unde trebuie dar ma macina cateva vorbe pe care le-am auzit in stanga si`n dreapta cum k la drag la categoria peste 300 cp ar fii castigat un BMW e30 ... daca e adevarat imi poate spune si mie cineva cati cp avea Lamborghini-ul de VL si R8, k din pacate nu am reusit sa ajung :rolleyes2
Daca nu e adevarat sper sa nu deranjez pe nimeni dar asa am auzit :?: |
da a cashtigat e 30-u printr un foarte mare noroc (au cam ratat toti plecarea sau altora nu le a mai mers agregatele ) asta da noroc...........!
|
All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2025 4Tuning