![]() |
IDEA ERA Show Car
9 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...081651519d.jpg
IDEA ERA Show Car IDEA ERA sarbatoreste 30 de ani de activitate prin prezentarea unui roadster de exceptie. Masina proiectata de designerii celebrului institut italian va fi prezenta in cadrul Automotive News Europe Congress in Torino-Italia (19-20 mai). IDEA ERA e un roadster care serveste strict placerea condusului, dupa spusele constructorilor sai. In prezent, nu este dotat cu un motor, fiind doar o masina de prezentare. Propulsorul sau ar fi insa unul de 300 CP, cuplat la o transmisie manuala cu cinci trepte. |
Re: IDEA ERA Show Car
Ce ciudatenie !
Parbrizul ala mic si tetierele de la scaune asa de inalte ? Banuiesc ca ai nevoie de casca sau poate pun un parbriz cava mai mare ? |
hmmmm....interesant....pare un proiect "old school" (dupa cum arata parbrizul ala mic si spatarul scaunelor ridicat....ca un porsche Spyder ;)) dar cu design si dotari de ultima generatie...
|
de esti mai inalt o sa ai probleme cu gatul e interesanta dar e multa munca si dupa aceea fie il distrugi sauil expui intrun beci
|
arata destul de bine ....e eleganta in felul ei...dar sa speram ca dimensiunea parbrizului o sa mai creasca altfel nu cred k or sa mai aiba la fel de multi clienti:D
|
mie nu imi place, farurile alea microscopice si parbrizul ala nu sunt frumoase deloc.
|
cam putini cai putere pentru o asa masina
|
prima data am crezut ca e o macheta la scara mika dar , akum cand citesk si vad ca nu are nici motoro.........nush ce as zic
|
nare sari nare piper...nu k ar fi mancare:))..da nu prea imi place:D
|
mie imi place, e ceva deosebit....
|
eh old school sau aerodinamica slaba...nu prea cred pt ca la viteza mare aeru este impins tare peste parbriz deci nu o sa fii nu stiu ce afectat de vant...masina arata excelent linii curbe elegante...
|
arata bine masina,cu toate ca parbrizul ala ar trebui sa fie mai mare sa nu aduni dupa o plimbare toate mustele in dinti..
|
Nu ma sparge!
|
are parbrizu ala mic rau, in rest nu mi se pare sa arate prea rau...
|
pacat de tetierele la scaune ca nu se potrivesc mai deloc
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning