![]() |
Audi R8 "ataca" Nurburgring-ul
6 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...080104cb9f.jpg
Audi R8 "ataca" Nurburgring-ul R8 pune la bataie 530 de cai-putere Cursa de 24 de ore gazduita de Nurburgring va fi onorata si de un Audi R8 care nu doreste altceva decat sa cucereasca podiumul. Vom vedea daca va reusi, cert este ca are un motor de 4.0L, "transplantat" si modificat de la versiunea stock 4.2L V8. Acesta dezvolta 530 de cai putere si un cuplu maxim nervos de aproape 480 Nm. Caroseria stock-ului R8 a fost inlocuita cu una realizata din carbon si kevlar. Masina de curse cantareste 1250 kg si procesul de fabricare al acesteia a fost relatat de revista germana "Sport-Auto". |
Re: Audi R8 "ataca" Nurburgring-ul
Ii doresc mult succes, o masina foarte aratoasa, dar la anduranta nu conteaza puterea... ci fiabilitatea, iar eu cred k dak va termina cursa va fi o performanta, tinand cont k este la debut :)
|
Arata foarte bine, nu prea imi place spoilerul. Ca si cuplu e apropiat de Audi A3 Clubsport TDI Quattro dar e ok, mai ales la 530 de cai.
|
este super tare titiu :D..........
|
Sa aiba bafta si sa castige cursa .
In rest "No Comment" . |
Bafta....desi cum a mai zis cineva la o cursa de anduranta conteaza fiabilitatea, dar cei de la audi au zis ca isi doresc o pozitie pe podium nu au specificat care din cele 3 sa fie....BAFTA inca o data...
|
foarte tare audi is maestri la curse de anduranta exemplu le mans:rolleyes2au sanse sa si castige
|
ooooooooooooooo DAAAAAAAAAA ! Belea Multa Bafa ! :D
|
arata bine rau:D dar cred k puteau sa ii dea un pic mai mult cuplu tinand cont ca si a3 clubsport are 450 nm
|
Avand in vedere experienta Audi in cursele de anduranta, banuiesc ca acest exemplar de R8 nu ii va face de ras, si va face o figura buna.
|
cred ca daca vine r8-ul asta la noi il cam ataca gropile noastre la propriu,nu mai apuca el sa atace nimica..hehe..
|
ehee trebuia sa apara si asa ceva, vom vedea ce o sa iasa.
|
pai astia de la AUDI FACA MASINI SAU PRAJITOARE DE MAINE NU STIU EXACT ;)
DA BMW SI MERCEDES SA STEA LA RAND |
arata super...
|
1250 kg :-??:confused: si vreo 500 de calutzi , periculos
:omfg::blahblah::blahblah::bat::poke: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning