![]() |
Audi A3 Clubsport TDI Quattro
5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...07e7aab22b.jpg
Audi A3 Clubsport TDI Quattro Putere: 221 CP Cuplu maxim: 450 Nm Acceleratie 0-100 km/h: 6.6 s Viteza maxima: 240 km/h Dupa R8 V10 TDI si TT Clubsport, cei de la Audi s-au orientat spre clasa hatchback, proiectand conceptul A3 2.0 TDI. Inima lui A3 pulseaza 221 de cai putere si un cuplu maxim de 450 Nm. Acul urca pana la 240 km/h, dar "cireasa de pe motor" pare a fi cuplul maxim de 450 Nm atins la 1750 rpm. Aspectul estetic intimidant si jantele de 20 de inci din aliaj contribuie din plin la viitorul statut de vedeta al A3-ului Clubsport TDI. Sursele spun ca multe din caracteristicile deosebite ale modelului Audi A3 Clubsport TDI se vor regasi pe o posibila versiune S3, programata pentru anul 2009. |
Re: Audi A3 Clubsport TDI Quattro
interesant, mai ales motorul ;)
|
Sunt super tari scaunele, de-ar fi mai multe poze... cred ca fac rost sa pun in broscuta... ;)
|
super tare asta da masina .
|
Quote:
|
super masina.ce mai e de spus?
|
arata destul de bine in poza. O sa vedem acum ce o sa iasa...
|
Arata binisor dar totusi in poza cu partea din spate eu cred ca este photoshop !
Parerea mea . |
depinde si ce pret o sa aiba, ca in rest e frumoasa
|
Quote:
ON TOPIC: marfa arata bestial si motorul nu mai vorbim....atat ca performante cat si ca aspect :love::love: |
:Dce tare masina demaraj excelent de vazut cum tuneri vor chpui masina
|
Frate, cuplul maxim la 1750 ture ?!??!?! :-o !! FOARTE tare !
|
arata bine in ansamblu dar singurul lucru care nu imi place e grila aia de 1m patrat:)) ...in rest e foarte frumos...si motorul e interesant:D
|
Nu doar din spate pare Photoshop, ci din mai multe unghiuri. Si ca raspuns la ante"postatorul" meu, 1m patrat e chiar putin, nu are doar atat grila aia ;)
|
6,6 de la 0-100KM/h e super bine si arata foarte grav masina ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning