![]() |
Problema cu inmatricularea. Niste informatii va rog.
Salutare. Am achizitionat o masina in 20 dec, am avut ceva probleme si nu am transcris-o pe numele meu nici acum. As putea avea ceva probleme cand sa ii fac actele??? Vanzatorul mi-a facut toate actele care trebuie, atata tot ca am intarziat vreo 5 luni ca sa o transcriu. Are asigurare platita, mai putin impozit. Nu am declarat inca masina la financiar. Astept informatii corecte. Multumesc anticipat.
|
Re: Problema cu inmatricularea. Niste informatii va rog.
Quote:
ai 30 de zile sa o inmatriculezi daca nu ai trecut data la care ai pus 'instrainat catre"..atunci s-ar putea sa fie ok ai primit vreo amenda in perioada asta? daca nu , e bine . ideea e sa mergi la ghiseu la inmatriculari si sa intrebi trebuie trecuta pe impozit - asta 1; asta faci dupa actele de vanzare cumparare+actele masinii. daca merge trecuta pe impozit- si o sa mearga, merge si sa o inmatriculezi; vezi sa ai asigurare valabila pe numele tau si aia e |
nu e completata data in talon. dar e completata pe contrtactul de vanzare cumparare si pe celelalte acte. n-am primit nici o amenda iar asigurarea e pe numele fostului proprietar, adica pe firma.
|
Salut.
Oricum au expirat vizele pe fisa de inmatriculare. Incearca sa refaci toate actele. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning