![]() |
Fiat 500 Abarth Asetto Corse
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d8c9057913.jpg
Fiat 500 Abarth Asetto Corse Fiat va fi prezent la Mille Miglia in Brescia cu modelul Abarth Asetto Corse, o versiune de curse a micului italian. Fiat Abarth Asetto Corse are un motor turbo de 1.4L cu patru cilindri si produce 200 CP, respectiv 300 Nm cuplu maxim. Motorul e cuplat la o cutie de viteza cu sase trepte. Tot ansamblul "se misca" pe jante de 17 inci ultrausoare, care vor atrage cu siguranta privirea audientei. Editia limitata Fiat Abarth Asetto Corse va fi construita in doar 50 de unitati, deci se cumpara "numai cu card de fidelitate". Specificatii Fiat 500 Abarth 1.4 16V turbo: Motor: 4 cilindri in linie, 1368 cc, 200 CP @ 6500 rpm, 300 Nm @ 3000 rpm, turbina Garrett GT 1446 Transmisie: M32 cu sase trepte Suspensie: McPherson, amortizoare de curse, suspensie reglabila Frane: Brembo: fata-305 mm X 28 mm, spate-264 mm X 11 mm Caroserie: bara spate Abarth si front bumper splitter Sasiu: structura rollcage, sudata de caroserie, interior iluminat, centuri Sabelt Racing Jante/Anvelope: Jante vopsite din aluminiu 7" X 17", anvelope de dimensiuni 205/50 ZR 17 Greutate: 930 Kg |
Re: Fiat 500 Abarth Asetto Corse
Monstruletz mic. La cat e de usoara, cei 200CP ar trebui sa o faca o mica bomba.
|
sa vedem si pozele reale, nu doar cele virtuale
oricum, 200cp pentru "chestia" asta inseamna ceva... dar pe un 1.4? nu stiu ce sa zic de rezistenta lui |
Pai probabil ca datorita turbo scot si ultimul suflu din saracul motor. Oricum asa o varianta a acestui motor nu va fi comercializata, in nici un caz.
|
Nu imi place 500-le in mod special dar un d-asta pt prietena mea (eu sa stau in dreapta) ar fi excelent. :)
|
Ai avea incredere tu sa stai in dreapta si sa ii lasi 200 cai pe mana.. ? :???:
|
Mica mica da ridica !
Si de ce crezi ca o femeie nu ar fi in stare sa conduca o masina de 200 cp ? Stiu gagici care au dat clasa la multi barbati in privinta condusului sportiv . |
Asta o sa fie si mai tare decat versiune Essesse (SS)!
|
in cat prinde 100?
|
Gandacelul asta o sa intoarca ceva priviri...
|
bomba frate..
|
foarte tare masinutza asta
|
vreau sa vad poze reale nu modificate pe calc. in rest ce pot sa zic..frumoasa bomba..saracu motor are ce trage:(
|
cum o mai fi si asta???????????????? sa te pui pe langa cine stie ce masina de fite si pana schimba prima viteza tu sa fii la urmatorul semafor.
|
greutate 930 kg lol , la greutatea asta si 200 de cai slabe sanse sa se gaseasca un adversar pe masura care sa fie apropriat ca putere , nici mie nu-mi place chestia cu motorul de 1.4 dar poate cei de la fiat stiu ceva ce noi nu
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning