![]() |
Ferrari F430 vs. Lamborghini Gallardo
6 Attachment(s)
Ferrari F430:rolleyes2
Horsepower: 490@8900 RPM Torque: 343 lb/ft Engine Type: V8 Driveline: REAR Wheel Drive Weight: 3,196 lbs Acceleration: 0-60 in 3.95 seconds; 0-100 in 9.2 seconds Lamborghini Gallardo:twisted: Horsepower: 520@8000 RPM Torque: 376 lb/ft Engine Type: V10 Driveline: ALL Wheel Drive Weight: 3,153 lbs Acceleration: 0-60 in 4.0 seconds; 0-100 in 9.1 seconds Astept pareri:lol: |
Re: Ferrari F430 vs. Lamborghini Gallardo
Cred ca mai era un topic cu masinile astea... in fine. Nu-i fair comparatia, pt. ca 430 e unul dintre cele mai reusite modele de la F, iar Gallardo este cel mai slab de la L. :D
Totusi am votat Gallardo, pt. ca am vazut ambii masini in realitate si Lambo este mult mai exclusiv + sunetul e 100X mai fain. Gallardo-ul de pe imagine este mai slab decat 430, dar noul Gallardo LP560 are putere enorma. A facut 0-400 putin peste 11 secunde!!!!! |
Mc, nu vreau un Audi :D. NU-mi sariti in cap !
|
Quote:
|
Ce amprenta si-a pus Audi (ma rog, VAG) pe Lamborghini si ce amprenta si-a pus Fiat pe Ferrari ... vezi diferentele te rog. Nu stiu Ferrari cu motoare sau platforme tehnice ori alte elemente de interior/stilistice de la Fiat...pe cand la Gallardo..motorul nu este cumva cel de pe S8 derivat ? ca sa nu spun de consola centrala cu display-ul si ceasurile..In cazul asta, aleg Fiat.
|
gallardo
ca imi place designul :) |
997 Turbo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
F430 .................
|
Quote:
Deci indiferent cata influenta a avut VAG la Gallardo, masina este 100% constructie Lamborghini (in afara de interior), FARA MOTOR SAU ALTE ELEMENTE PRELUATE DE LA AUDI!!! |
mda...indiferent cata influenta...masina este 100% constructie lamborghini...si-n afara de cateva piese minore din interior, de la directie..bla bla..gata, m-am convins...masinile astea chiar NU au nicio legatura /:) raman la parerea mea.
|
Quote:
ps votat pt f430 |
votat gallardo, e mai agresiv din toate punctele de vedere, deci mai pt mine
|
ca un mic offtopic motorul de pe gallardo este ~acelasi ca motorul de pe S8, diferenta este ca cel de pe s8 este mai putin puternic(sa zicem subtunat)...dar este acelasi motor 5.2 V10...si faptul ca lambo are elemente audi nu poate sa fie ceva rau cu siguranta,audi a cumparat si salvat lamborghini din criza in care se afla...dar fii sigur ca la capitolul tehnic (motor, transmisia integrala,etc) audi si-a lasat amprenta
|
motorul de pe Gallardo este si pe S6 daca nu ma insel.. oricum imi place mai mult F430, mi se pare mai agresiv plus ca sunetul motorului este fenomenal..
|
mai este un topic identic https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14490-lamborghini-gallardo-vs-ferarri-f430.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning