![]() |
Subwoofer si amplificator pret/performanta
Eu m-am gandit sa-mi cumpar asa:
sub:Pioneer TS-W307d2 sau d4 amp:-panasonic CY-PA2003 -Pyle PLAD214 -Mac Audio MPX 2500 -Magnat RX 22 -Magnat Rock 4000 -Mac Audio Z 2100 Difuzorul mi se pare imbatabil la acest pret,asa ca va cer parerea la amplificator. M-am gandit ca cel mai bun compromis ar fi sa fac bridge la 4ch si sa leg separat.singurul aparat care ar duce la stereo bridge e panasonicul,cunoaste cineva modelul respectiv? Cat de cat m-am documentat in legatura cu impedanta,dar as cere si parerile expertilor. ps:am un isuzu trooper '90(un fel de suv off-road:D ),hu:sony s-mosfet+4x1335.nu prea am loc in spate asa ca as merge pe sealed,dar va rog sa ma ajutati,care tip si ce putere se potriveste cel mai bine cu acest tip de masina. multumesc anticipat |
Re: Subwoofer si amplificator pret/performanta
N-am inteles faza cu stereo bridge, adica tu vrei sa legi bobine de la difuzor de la punti diferite??? nu se face asa omule.
luam spre ex: d2 are 2 bobine de 2 ohmi, legi bobinele in serie si are 4ohmi, le legi in paralele si are 1ohm. |
ce am vrut eu sa zic e:d4 are 4ohmx2,un amp de 4ch are 2ch in bridge 4ohm.si astea doua leg separat pe bobine.sunt inca incepator,astept sfaturi.am auzit ca nu e recomandat asa.de ampul panasonic stie cineva ceva?
|
nu e recomandat ca nu poti "seta" cele doua gain-uri si celelalte shit-uri identic.
daca faci asta vei strica difuzorul. |
atunci care dintre amplificatoare de 2ch imi recomandati?stie cineva ce tip de incinta merge mai bine cu masina asta?
|
Eu ti-as recomanda Hifonics Titan TXi 4008 e putin mai scumpa decat Panasonicul enumerat de tine mai sus , am si eu una si sunt multumit de ea.
|
dar de ce vrei neaparat pe doua canale? ia un monobloc stabil 2 ohmi si ai teerminat treaba;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning