![]() |
Race Driver: GRID
Noul joc al celor de la Codemaster ( porducatorii Colin McRAE : DIRT )
ENJOY ! CLICK PS: A aparut demo... pe 13 iunie apare full . |
Re: Grid
am jucat si eu demo-ul si e foarte misto
|
am jucat demo-ul si mi s-a parut foarte reusit din toate punctele de vedere! asteptam full-ul
|
de unde iau si eu demo?
|
Pfuuu , super tare jocul :D (demo) , il joaca cineva ?
|
L-am jucat ... e foarte bine optimizat ... controlul mi se pare cam ciudat dar merge ;). Place mult grafica :). In consecinta raman la TDU :lol:... pana apare full
|
GRID > TDU , NFS... Dar numai cu volan .. parerea mea. :D
|
1 Attachment(s)
Demo puteti sa il luati de pe gamespot ..
Mi`a lasat o impresie foarte buna .. acum asteptam full-ul .. sunt sigur ca o sa iasa un joc foarte tare ! |
Quote:
|
intreb si eu..are free run? ....
:D |
Daca free run inseamna sa te plimbi de capul tau peste tot ca in u2 , mw si carbon atunci nu , nu are.. cel putin in demo.
|
si din nou ma oftic... nici asta nu merge pe pcul meu din cauza placii ati radeon 9800... pls donate :)
am ajuns sa merg la altii sa joc jocuri |
Re: Race Driver: GRID
E NASPA RAU JOCUL ! dupa ce ca are frameuri ( si nu e de la calculator-- am pc bun luat acum o sapt si e configurat pt jocuri... TDU,NFS imi merg perfect la maxim )... mai are si buguri de genu daca te-ai suit pe o bordura zbori de nu te vezi ... :) :) sa speram ca varianta full va fi ok ! e parerea mea
La voi are frameuri? sau o fi de prin meniu de la mine |
E de la tine ! mie pe 7600gt imi merge impecabil ... Astept 9800gtxul cu quadul... then you'll see gaming :twisted:
|
iar eu am 8500gt... hai sa spunem ca intre timp frameul si-a mai revenit am dat restart dar cand ies de pe pista sunt locuri unde se blocheaza pur si simplu jocul .. :) iar asta tin minte mi se intampla doar la jocuri naspa.. in fine astept varianta finala ca demo-ul nu-ti poate face o parere :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning