![]() |
Audi A6 2008 s-line -Pitesti
|
Re: Audi A6 Super TUNING !! 2008 s6 pitesti
Frumoasa audi... :)
|
ce e asa tare!? e mai tare M6 alb negru..
|
marfaaa....mai ales ca S6 se numara printre "dream car"-urile mele....:love: dar chiar trebuia sa pui scrisul ala verde si oribil pe fiecare poza :sad::sad:
|
foarte tareeeeee imi place la maxim!!!! n-am vazut multe modele 2005 tunate...asta e facut frumos cu bun gust!!! I like it!!!!
Felicitari! |
Quote:
oricum, nuca aia de schimbator mie nu-mi place (nu trebuie sa-ti arate o nuca in ce treapta esti), si nici combinatiile de culori... consider ca e mai frumos un s6 adevarat, de care stiu ca avem in pitesti |
Daca prin schimbarea jantelor si a vopsirii in doua culori se intelege supertuning (denumirea luata din titlu)...inseamna ca tigaia mea e super mega extra tuning. Fiecare cu parerea lui si gusturile nu se discuta.
Ps: cred ca sunt cel putin 10 masini care sunt peste masina asta |
frumos facut, desi mie nu-mi plac masinile bicolore, mi se pare putin demodat, ramas asa de la mercedesurile anilor 80-90.
asta insa e chestiune de gust... ce nu imi place in mod special e altceva: schimbatorul... e cam pe dinafara acolo.... |
cu sigurantza asta i-ar fi facut si cocot! :D
|
ce este atat de "Super TUNING" ???:|:| nu este asa MULT modificat...
totush, e frumos rau ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
maaam.. super tuning : 4 jante, autocolant , 2 monitoare + un schimbator de tot rahatul si sa nu uitam proiectoare LED cumparate din piataaa !
|
bai fratilor, bai!
da ce-aveti ma cu schimbatorul omului ma? :))) ce, voi n-aveti nevoie de un schimbator la care sa va uitati sa va spuna in ce treapta sunteti? ca poate domne uiti si e complicat sa-ti dai seama uitandu-te la turatie in raport cu viteza... da de fapt e si frumos. cand schibi, te uiti la el sa vezi cum se misca beculetele acolo:))) e pimpin' frate B-) |
mie kiar imi place masinutza l-am vazut de cateva ori si e ok ;)
|
s6 diesel....super !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning