Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle | GolfTuning vs TNG vs madskillz vs Sant0s | (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/7772-battle-golftuning-vs-tng-vs-madskillz-vs-sant0s.html)

tng 02-09-05 15:56

Battle | GolfTuning vs TNG vs madskillz vs Sant0s |

5 Attachment(s)
Votati care va place mai mult.

Argumentati votu` va rog !

aleks 02-09-05 16:18

mi-ar placea sa am in garaj versiunea lui mad skilzz :wink:

George_P. 02-09-05 17:28

si mie mi-ar place,sa o am in fatza blocului
mad skilzz rullzzz
park ii lipseste un eleron,in rest totu okay
:wink:

R3SP3KT

Low_Ridah 02-09-05 17:39

Imi plac jantele lui Golftuning..... :shock: .. sunt foarte...........scumpe :cry: ..din pakate ..... miar placea asha ceva :D

Skillzu 02-09-05 17:39

heheh..o sa mi se urce la cao.....mai voriam yo si niste pleoape....prima dat am zis:o fac fara eleron..dupa ai am zis..mah ar fio bun unul..si nu am gasit...as fi vrut unul cum e aripioara de m3....

EvLSant0S 02-09-05 17:43

:oops: :x am dat-o-n plm in bara ...

Edd 02-09-05 18:39

mie mi-a placut cel mai mult a lu' tng .. nu are greseli evidente... cel putin din punctul meu de vedere... so my vote goes to tng

NosBoy 02-09-05 21:27

Merg pe GolfTuning

Skma 02-09-05 21:42

Am votat ptr. TNG in primul rand si pe locul doi Madskilz imi plac la nebunie amandoua fara suparare restul :wink: o sa incerc in viitorul apropiat sa aduc un tip super talentat poate posteaza si el niste opere oricum se stie ca fara stilisti nu exista nici masinile asa ca keep on rollin boyz :twisted:

soricelu 02-09-05 23:18

am votat madskillz deoarece mi se pare cea mai reushita .. ideei bune ... realista .. super ... imediat dupa madskillz vine tng .. shi a lui e super .. in rest santos reushita .. shi a lui golftuning e reushita, nu am ce sa zic :roll:

slip 03-09-05 07:00

Fara suparare santos dar in opinia mea...cea mai buna e a lui madskilz.
chiar imi place...
madskilz ...poate ai odata 5 min libere sa te intreb ceva..
bafta la totz 8)

Ford_V6 03-09-05 07:42

madskillz . . . cea mai frumoasa . . .

andrey2003 03-09-05 10:16

Am votat cu Madskillz mi se pare cea mai reusita...

Skillzu 03-09-05 10:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"slip\"
Fara suparare santos dar in opinia mea...cea mai buna e a lui madskilz.
chiar imi place...
madskilz ...poate ai odata 5 min libere sa te intreb ceva..
bafta la totz 8)

vezi k la mine l aprofil se afla i-du meu de yahoo... :wink:

THX all! :D

blowwind 03-09-05 13:37

ok...sa vedem...avem una bucata madskillz ...una bucata tng.. una bucata sant0s ...si una bucata GoltTuning

madskillz : jenti OK ... spoiler spate acceptabil .... prag si el acceptabil..spoilerul fatza lasa de dorit la capitolul umbre si claritate..in plus e si putin stramb :D...nu`mi place combinatie spoiler fatza prag si spoiler spate....si mai sunt nishte mici greseli :Dpe ici pe colo...

tng : bube mari la jenti:) ..prag uratel...n`am mai vazut pana acum prag cu gauri in fata:) spoiler fatza frumos...dar ingust in partea stanga:( ai gresit cu carbonul aa in juru grilei fatza...

GolfTuning : spoilerul fatza e varza...jentile sunt lipite de sol:) odata cu tatuajul ala ai pieredut si linia masinii...cat si umbrele.....eleronul pare IMENS :) pe o parte ai geamuri mov..pe cealalta oha :P

sant0s : culoarea nu`mi place...pragul nu`l vad ... vezi cati fuge ntercoolerul din spoier :) eleronul nu va bine pe masina... in schimb...SUNT MORT DUPA JENTI :) si dupa efectul de Continental GT :)

in final...votul meu merge catre....madskillz :))

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning