![]() |
Poze cu parcari aiurea, amuzante sau periculoase
Un topic pe care sa postati ce nereguli vedeti in ale parcarilor... pentru ca de multe ori te amuzi, te miri si te si sperii...
|
Re: Poze cu parcari aiurea, amuzante sau periculoase
Quote:
:| |
2 Attachment(s)
na d-aici cum se parcheaza in mall in berceni :D
|
frate.... imi iau touareg si il urc in casa pana la etajul 3... si asa nu am loc de parcare....
|
Quote:
|
:shock: ce sa mai zici?
|
1 Attachment(s)
bineinteles, femeie la volan. de precizat faptul ca in timpul acesta, ea era la coafor...
|
...si dupa asta sa mai auzi ca cica "femeia conduce mai bine ca un barbat" :lol::lol::lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Mai pun si eu o poza (mai cunoscuta prin bv) cu o parcare geniala :lol: :lol: |
ma... poate omu' a vrut sa fie sigur ca nu-i iese masina in strada... n-a vrut s-o atinga careva
|
Ahahahahahah ... tare ala cu VW :)) dar aia cu renaultu le intrece pe toate ... original .. in intersectie ce freza iei ... ahhaha
Super bine gandit topicul .. ma bag si eu la pozat ... |
buna ideia cu acest topic
renooo acela trebuie ridicat si amenda maxima pt soferita |
apoi daca ma duc la mine la tara , va aduc o poza sa vedeti cum se parcheaza pe pod...numai cate masini incap, cele care sunt in plus risca amenda :lol:
...ca asa e "regula " la noi. Cu cat vin mai multi prosti de afara cu atat se trece mai greu podul (pe jos sau cu masina). Politia.....stiti voi |
Quote:
|
Cliou' ăla īncurca circulaţia, da' cea mai tare parcare am văzut-o la Tg Jiu, săptămāna trecută. Din strada principală, se făcea un drum de acces spre dreapta, care intra īntre blocuri. Locurile de parcare din stānga şi dreapta drumului de acces erau ocupate (1 de mine, 1 de o altă maşină), da' s-a găsit o simpatică domnişoară cu un simpatic Audi A6 care a fost īn stare să parcheze fix īntre noi ! :lol:
Sper că aţi īnţeles explicaţia mea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning