Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Poze cu parcari aiurea, amuzante sau periculoase (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/77625-poze-parcari-amuzante-periculoase.html)

22VIN 13-05-08 23:02

Poze cu parcari aiurea, amuzante sau periculoase

Un topic pe care sa postati ce nereguli vedeti in ale parcarilor... pentru ca de multe ori te amuzi, te miri si te si sperii...

sebaaa 16-05-08 16:46

Re: Poze cu parcari aiurea, amuzante sau periculoase

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1532568)
Un topic pe care sa postati ce nereguli vedeti in ale parcarilor... pentru ca de multe ori te amuzi, te miri si te si sperii...

sunt sigur ca aveti si la voi..dar la noi in bucuresti trebuie sa vezi ceva cu adevarat inedit ca unul pe 2-3 locuri mi se pare deja banal acuma..parcati in mijlocul strazii, pe banda pentru autobuz sau troilebuz, dublarea masinilor de pe banda de troleibuz => troleibuzul nu mai are loc sa treaca pentru ca nu sunt suficient de lungi captatoarele=> se blocheaza circulatia ca a lasat una masina pe avarii si a mers la farmacie.. si dupa aia evident ca s-a luat in gura cu toata lumea si s-a certat cu o baba si i-a dat o palma babei- femei amandoua..te doare mintea cand ii vezi ce fac ..cata nesimtire
:|

Puya123123 17-05-08 13:46

2 Attachment(s)
na d-aici cum se parcheaza in mall in berceni :D

XoRRo 19-05-08 18:54

frate.... imi iau touareg si il urc in casa pana la etajul 3... si asa nu am loc de parcare....

sebaaa 20-05-08 09:51

Quote:

Originally Posted by Puya123123 (Post 1538639)
na d-aici cum se parcheaza in mall in berceni :D

ce inseamna sa fii magar..asa se facea la el pe ogor cu tractoru inainte sa isi ia touareg

Kent8 24-05-08 22:09

:shock: ce sa mai zici?

phaeton 09-06-08 11:28

1 Attachment(s)
bineinteles, femeie la volan. de precizat faptul ca in timpul acesta, ea era la coafor...

Dany.bilan628 09-06-08 11:40

...si dupa asta sa mai auzi ca cica "femeia conduce mai bine ca un barbat" :lol::lol::lol::lol::lol:

sKyNeT 09-06-08 15:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 1580405)
bineinteles, femeie la volan. de precizat faptul ca in timpul acesta, ea era la coafor...

nu vezi domne ca nu a parcat pe trecerea de pietoni ? ce ai cu ea ?? :lol::lol:

Mai pun si eu o poza (mai cunoscuta prin bv) cu o parcare geniala :lol: :lol:

22VIN 09-06-08 15:19

ma... poate omu' a vrut sa fie sigur ca nu-i iese masina in strada... n-a vrut s-o atinga careva

Al3xPuma 11-06-08 14:36

Ahahahahahah ... tare ala cu VW :)) dar aia cu renaultu le intrece pe toate ... original .. in intersectie ce freza iei ... ahhaha

Super bine gandit topicul .. ma bag si eu la pozat ...

FIGHET 13-06-08 22:26

buna ideia cu acest topic
renooo acela trebuie ridicat si amenda maxima pt soferita

Dany.bilan628 13-06-08 23:09

apoi daca ma duc la mine la tara , va aduc o poza sa vedeti cum se parcheaza pe pod...numai cate masini incap, cele care sunt in plus risca amenda :lol:

...ca asa e "regula " la noi. Cu cat vin mai multi prosti de afara cu atat se trece mai greu podul (pe jos sau cu masina). Politia.....stiti voi

limuzina 14-06-08 01:22

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1580907)
nu vezi domne ca nu a parcat pe trecerea de pietoni ? ce ai cu ea ?? :lol::lol:

Mai pun si eu o poza (mai cunoscuta prin bv) cu o parcare geniala :lol: :lol:

Chiar e tare:D!

Gabi 14-06-08 02:06

Cliou' ăla īncurca circulaţia, da' cea mai tare parcare am văzut-o la Tg Jiu, săptămāna trecută. Din strada principală, se făcea un drum de acces spre dreapta, care intra īntre blocuri. Locurile de parcare din stānga şi dreapta drumului de acces erau ocupate (1 de mine, 1 de o altă maşină), da' s-a găsit o simpatică domnişoară cu un simpatic Audi A6 care a fost īn stare să parcheze fix īntre noi ! :lol:

Sper că aţi īnţeles explicaţia mea :)

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning