![]() |
Dacia 1320 T
2 Attachment(s)
Cateva poze cum masina!
|
Re: O liberta din 89
3 Attachment(s)
Masina a fost in reparatie capitala acum 4 ani cand am schimbat toata fata la ea inclusiv usi, iar de atunci nu sa mai facut mai nimic la ea! initial am zis ca o mai tin ceva vreme pana aduc o masina de dincolo dar m-am razgandit si am zis ca o i-au de la zero! acum este la un atelier de tinichigerie pt reparatie capitala si niste mici modificari! Vor veni si niste modificari pe la motor! mai pun niste poze
|
Arata oribil cu fata aia !
|
nene acu ca o facusi asa ocupate de alte treburi la ea , e cam ciudatica cu fata asta .Mie unuia nu imi place deloc design-ul asta de a iesit pe poarta uzinei
nu prea inteleg cum arata masina acuma * da jos kestiile alea de pe bratu de la stergator * aliniazale si tu sa sa fie la orizontala stergatoarele * scurteaza bratu de la stergatorul din dreapta ca trece stergatoru peste keder nu prea ia curbura parbrizului * parasolar cred ca ar prinde mai bine unul din autocolant negru sau chiar si mai util unul din folie auto |
Quote:
|
Quote:
E un fel de Dacia cu fata de BMW, sunt 2 generatii diferite pe aceeasi masina, sunt linii curbe imbinate cu muchii ascutite, s.a.m.d. |
Quote:
|
mie unu imi place cum arata si cu fata asta si de aceea iti zic succes in continuare.la motor ce modificari ai vrea sa ii faci???
|
Quote:
Bafta ! |
Quote:
|
ai fost sa vezi de motor. ? :) :D
|
Quote:
|
sper sa fie bun motoru :).. ne auzim maine .. pe la bloc.. iti fac o vizita poate :):)
|
curios nu am mai vazut combinatia asta pe liberta inca , sa vedem ce o sa iasa ... spor la treaba
|
sper sa iasa ceva frumos...asteptam pozele
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning