![]() |
JBL GTO / JBL POWER
Sunt in cautare de amplificator pt doua Kicker e si 99% sunt hotarat pe ce o sa merg dar asa de curiozitate ma uit in continuare si pe la alte firme sa vad ce produse au si cand am ajuns si la jbl am ramas uimit de o chestie: diferenta de pret ,adica aproape dublu dinte doua amplificatoare cu puteri asemanatoare dar din serii diferite (JBL BPX 1100.1 / JBL GTO 1200.1).Avand in vedere ca la putere sunt asematoare ,care sunt diferentele ce justifica(daca justifica) diferenta de pret ???
|
2 Attachment(s)
JBL - BPX1100.1
Power Output: 334 watts RMS x 2 channel at 4 ohms and ≤ 1% THD + N 1141 watts RMS x 1 channel at 4 ohms, 14.4V supply and ≤ 1% THD + N 1022 watts RMS x 1 channel at 1 ohm, 14.4V supply and ≤ 1% THD + N Signal-to-Noise Ratio: 63 dBA (reference 1 watt into 4 ohms) Dynamic Power: 1312 watts at 4 ohms Effective Damping Factor: 6.179 at 4 ohms Frequency Response: 21Hz – 320Hz (-3dB) Maximum Input Signal: 7 V Maximum Sensitivity: 264 mV Output Regulation: .25 dB at 4 ohms Dimensions (H x W x D): 2-9/16\" x 17\" x 12-1/4\" MSRP U.S. $: $1099.95 JBL - GTO1201.1 Power Output: 787 watts RMS x 1 channel at 4 ohms and ≤ 1% THD + N 1114 watts RMS x 1 channel at 2 ohms, 14.4V supply and ≤ 1% THD + N Signal-to-Noise Ratio: 70dBa (reference 1 watt into 4 ohms) Dynamic Power: 1339 watts at 2 ohms Effective Damping Factor: 6.348 at 4 ohms Frequency Response (-3dB): 10Hz - 302Hz Maximum Input Signal: 6.1V Maximum Sensitivity: 140mV Output Regulation: .14dB at 4 ohms Dimensions (H x W x D): 18-11/16\" x 12-5/16\" x 2-3/8\" MSRP U.S. $: $549.95 |
Vrei JBL, mergi pe BPX-uri!
am mai mentionat de ele aici... https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...er=asc&start=0 |
Offfff...nu am zis ca vreau amplificator JBL,ci am intrebat care e diferenta aia asa de importanta de justifica daca justifica diferenta de pret asa de mare,la dublu.Topicul ala l am citit si se vorbeste despre BPX uri ,despre GTO nu se zice nimic ce sa mai zic si de vreo comparatie intre ele...din cate vad eu diferenta consta doar din faptul ca una scoate o putere in 4ohmi iar cealalta reuseste decat in 2ohmi.Mai e si altceva??? :?
|
GZ citeam in topicul ala ca dintre JL 1000.1 si JBL GTO 1201.1 ai alege JL.
OK.Dar de ce nu se compara produsele din aceleasi categorii??? Comparam JBL da 14mil cu JL de 32mil??? Nu vreau sa se supere nimeni dar sunt de parere ca atunci cand compari doua produse sa fie din game asemanatoare si ca performante si ca pret. EX: JL e1800D (17mil) cu JBL GTO 1201.1 (14MIL) ; Sau JL 1000.1 (32MIL) cu JBL BP2200.1 (38mil). Mi a placut cand ai zis ca dintre JL de 32mil si JBL de 14 ai alege JL :D Eu acum sunt in cautarea unui amplificator pt doua sub uri Kicker Solobaric L5 de 12\" (600w rms buc.) si analizez absolut toate variantele posibile de la toate firmele (mentionez ca nu ma arunc la un amplificator ce ar depasi 20mil!).Mi ar prinde foarte bine niste oferte de amplificatoare pana in 20mil indiferent de firma si apui si niste teste comparative sau macar pareri pt ca ma intereseaza un raport pret,calitata,putere cat mai bun!!! Pana acum ma gandeam la JL E1800D dar mai analizez piata totusi... |
Cat despre incinte am vazut ca va pricepeti la asa ceva ,si va rog sa i mi faceti si mie o oferta de pret pe PM pt o incinta dubla bass-reflex dar care sa nu depaseasca 150liti pt ca nu e loc :P (Hyundai Coupe) Si daca e sa ne intelegem sa i mi spuneti si cum am proceda avand in vedere ca eu sunt din bucuresti iar voi din drobeta.Ma gandeam initial sa o contruiesc eu ca vorba aia :ce isi face omul cu mana lui e sfant! :D dar dupa ce am vazut ca lucrati cu programe de simulare si de calcul al incintelor parca as renunta la alergarea prin oras dupa MDF si tamplari.Astept o oferta pe PM poate ne intelegem.Merci.Bafta!
|
Mu am stiut cat costa amplificatoarele de la JL.
Eu m-am referit numai la latura constructiva din punct de vedere al tehnologiei folosite... Vezi totusi... Link-ul… autohifi germania, numarul 5/2005 este de actualitate! http://www.ground-zero-audio.com/13_...0_overview.pdf Iti vom face o oferta cu Ground Zero pentru sistemul tau astazi. |
La fel pentru incinta!
Exista mai multe variante. ... |
Poti sa te uiti si la amplificatoarele Audison LRX 1.400
http://www.audison.com |
Lrx 1.400 are doar 640w x 1 in 2ohmi (320w pt 600w cat are un sub e cam putin :( ) iar Vrx 1.500 are 1080w x 1 si e super tare dar asta i mi depaseste bugetul :( :( :(
NEXT :P |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning