![]() |
nova detalii
3 Attachment(s)
cine imi spune si mie ce nova este asta. are 1.6 injectie, fete usi si bord ca supernova,
|
Re: nova detalii
Quote:
|
intr-adevar e nova GTI si arata f bine masina!!!
|
gasesc in pitesti pleoape ptr nova?
|
nu cred!mai bine prelungesti capota.
|
1.6 injectie?e misto ingrijita imi plac mult jentile....ai grija cu ploapele,daca prelungesti capota sa se potriveasca bn vopseaua,la a mea orice rectific se cunoaste...sti dacia mea...poate mai vb pe mess Razvan_33rnr
|
Quote:
|
misto jantele dar parca trebuia un cauciuc mai inalt
se vede urat spatiul dintre caroserie si roata Nova GTI 1.6 an 2000 injectie monopunct BOSCH aprox 73-74 cai putere am un astfel de "specimen" nu arata la fel de bine insa se tine...probleme foarte mici cu rugina in 8 ani de zile, deasemenea la motor abia acum i-am facut set-ul...desi mai mergea(am zis sa ii fac un cadou:D la 120k) |
in bucuresti nu se gasesc ploape ??? am intrebat in targ mai peste tot ..si cik nu se fabrik ...dar am vazut o gramada de nova cu ploape ...... nu vreau sa prelungesc kpota ..
|
daca aveti idee va rog sa imi spuneti si mie de unde as putea sa iau .... ms mult .. respect
|
Quote:
|
Pleoape va pot face eu, 50 de lei cu trans inclus, imi lasati un PM cu Numele si Adresa si in 2-3 zile le fac si le trimit. Daca vreti puteti sa le cumparati de acolo de pe Site, poate aveti mai mult noroc decat mine, eu am ramas profund dezamagit de calitatea lor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning