![]() |
Machetele mele - D R A
3 Attachment(s)
Salut all si bine v-am gasit !
Pentru inceput cam astea ar fi machetele: Lamborghini Diablo 1/18 Bburago Citroen C2 1/24 Welly Ford Escape 1/24 Welly Mercedes Benz A200 1/24 Welly Audi TT 1/24 Welly Renault Clio Sport 1/32 Bburago Peugeot 207 cc 1/32 Bburago Skoda Octavia 1/43 Dodge Viper 1/43 Bburago Porsche 928 1/43 Bburago Fiat Tipo 1/43 Bburago Si cateva poze de grup :arrow: |
Re: Machetele mele - D R A
super tare masinile.in special clio-ul.chiar daca e mic:)
|
aia mica neagra de pe boxa, e de la mcdonald's :)) aveam si eu una mai demult :-P
ontopic: frumoasa colectia |
Salut, Skoda este fabricata de firma KADEN si este model 1996
|
Quote:
Skoda am cumparat-o tocmai de la Mlada Boleslav acum vreo 3 ani . @world_eye007... "aia mica de respira greu" este de la Mcdonald's si este Hot Wheels @virusel... ms mult |
Oauuuu... Mlada Boleslav? Exact unde se fabrica Skodele :rolleyes2:shock:
Ma interesa sa cumpar la scara 1/43, SKODA 1000 MB, LS 120 si am vazut ca au si un tuning la Fabia (in genul Loganului meu rosu) care este tare de tot. Poti face rost de aceste modele??? :cry: |
Quote:
Si eu as mai vrea ceva modele dar nu cred ca voi mai ajunge curand pe la Mlada. Atunci nu eram cu machetele si tin sa-ti spun ca erau zeci de modele si 1/43 si 1/18. Incearca pe site lor kaden.cz sa vezi daca gasesti ceea ce iti doreti .;) Numa bine. |
Quote:
Stii, Skoda am luat-o cam din greseala in 19 iun 2003 de la Reprezentanta di Bdul Timisoara. O dadeau cu 8 eur, (cam 200000 rol). Avea oglinzile ciuntite. Macheta in rest e ok, are ssuspensie, se deschid usile din fata... e bine realizata. Afla daca pot sa fac rost de modelele acelea. Mai vreau TRABANT, VOLGA, WARTBURG... vreau cam multe, nu???:lol::-P |
Frumoasa colectie Dragosh..dar nu mi-ai zis ca ai si un Tipo:D! e Diesel sau benzina??:-P
|
Bun venit pe aceasta sectiune! Frumoase machete! La mai multe, brasoveanule 8):oops:!
|
Quote:
Multan' fain. Nu prea mai am nici o noutate dinpacate :cry: @Stefane ... Tipo e diesel si e si turbo !!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning