![]() |
cumpar subwoofere arse
cumpar subwoofere arse urmatoarele firme _ rockfordfosgate , dls , focal , hertz , audiobahn ...astept oferte
|
Re: cumpar subwoofere arse
sau urmatoarele firme : Boston Acoustics ,Cadence ,Memphis ,OZ Audio ,Soundstream , Alumapro ... doar arse .
|
pe un GZ hidrogen cat oferi este ars cred...?
:arrow: |
zimi si mie modelul exact , pune daca poti o poza ... si un nr de tel sa te sun . noroc
|
astept oferte cu subwoofere parlite , chiar si sisteme 16 - 20 cm . tot arse , fara defecte estetice ...
|
repet , subwoofere sau sisteme difuzoare , doar arse
|
sal am un magnat de 30cm descentrat daca te intereseaza 0723 583 411
|
2x peerless care au membrana intr-o stare janlnica?
|
salut , va rog puneti niste poze daca puteti , sau macar scrieti despre ce model exact e vorba , sa ma uit eu . noroc .
|
SAL OMULE AM UN SUBWOOFER ALPHASONIK MODEL ALPHA 200 SERIUS ARE 2 BOBINE SI 300 WRMS DOAR CA SCARTIE CAND APESI PE CON SI MAI AM SI UN MAGNAT POATE NE INTELEGEM SI IMI DAI O INCINTA FACUTA DE TINE LA SCHIMB NOROC
O SA ATESEZ SI NISTE POZE MAI TARZIU |
4 Attachment(s)
sal uite si pozele cu sub-urile
|
ai pm , astept la fel . noroc .
|
tu cu woofere..eu cu statii:)) ca woofere am destule.dar le duc aici la bobinaj...free up
|
nu are nimeni difuzoare arse , preferabil din firmele enumerate de mine mai sus.
|
Am ground zero GZHW 20x, 400w rms. Nu e ars, doar bobina stramba. Am dat cu statie prea tare in el. Cat oferi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning