![]() |
Desenele mele: rock_angel
6 Attachment(s)
salut!sunt incepator in arta desenarii masinilor...so...am desenat cateva masini..nu prea reusite..dar cum am mai spus..sunt incepator:oops:
|
Re: desenele mele-rock_angel
Bine ai venit in partid !
Vezi ca avem si sectiune de tutoriale , te poti uita pe ele, sigur te vor ajuta ! Spor la treaba si succes la "integrarea in absolut" ! :D |
Bine ai VENIT!
ai cam multe probleme dar esti incepator(cred) tineo tot asa si cu timpul te vei perfectiona |
asa e..sunt incepator
zilele astea ma duc la librarie sa imi cumpar creioane si culori bune:D |
2 Attachment(s)
am mai facut azi 2 desene la scoala...din pacate nu sunt prea reusite:cry:
|
mai mult de 12 ani cred ca n-ai...
Te-as sfatui sa desenezi masini mai mult din elevatie, profil, fata, spate precum planurile de aici http://www.the-blueprints.com/index.php?blueprints/ , inca nu intelegi perpectiva... |
nu am 12 ani...am 13...stiu ca desenez groaznic si am multe probleme cu perspectiva
|
nu te descuraja, asa desenam si eu la varsta ta, e normal, continua sa exersezi si posteaza aici.Spor!
|
Re: Desenele mele: rock_angel
shi eu sunt cu un an mai mic k shi tine. Asa desenam si eu.....Dar cu timpul m-am perfectzionat si desenez mult mai bine ca atunci...Si inca ceva exerseaza;) PRACTICE MAKES PERFECT(citatul lu ace axel):D
|
Re: Desenele mele: rock_angel
sal...am cam aceasi varsta ca si tine...si am inceput si io de la acelasi punct...dar am exersat si m-am imbunatatit...oricum nu zic ca sunt perfect si iti urez mult succes in continuare si KEEP DRAWING :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning