![]() |
Audi A4 Cabrio 2.5TDI
5 Attachment(s)
Vand Audi A4 Cabrio 2.5 TDI , full extra, dublu climatronic, sistem audio bose, piele visinie, navigatie Becker, impecabil. Tel : 0743.198.283
|
Re: Audi A4 Cabrio 2.5TDI
numar de km si pret te rog. multumesc
|
130.000 km
pret 23000 euro masina este impecabila foarte ingrijita...pt mai multe detalii 0743198283 |
ofer 17500 euro la dotarile astea si cu acesti km(reali). daca esti de acord trimite un mesaj privat.
|
mersi pt oferta dar trebuie sa refuz...
la dotarile astea la ec te referi ?este pachet chrom,s-line,190cp,interior piele visinie+copertina visinie,jante bbs de 18" cu gume noi,jante rial de 16" cu gume de iarna aproape noi,km sunt reali, sistem audi bose foarte performant, scaune reglabil electric,xenon, alarma cu pager, navigatie becker,consum mediu de 7l/100km, plus multe altele abs,esp etc... uitate pe un site din germania sa vezi la ce pret e un diesel care sa arate bine si uitate daca arata mai bine ... |
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...=1&tabNumber=2
al tau plus cateva optiuni si doar 74.000km, rulat doar in germania. eu ti-am facut o oferta. nu trebuia sa-mi spui sa compar cu preturile de afara :) |
eu am zis doar sa compari si mai calculeaza si alte costuri...
intradevar are km mai putini...dar mai multe optiuni nu cred...in primul rand jantele..sunt pe 17"...in al doilea e cutie automata...acuma depinde de fiecare persoana cum ii place sa conduca(eu i`l consider un dezavantaj)...nu e pachet chrom..volan in patru spite nu in 3...clima are si al meu(dublu climatronic)...acela are 160cp al meu are 190cp... up ceva oferte ?:) |
Quote:
|
mersi naka...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning