![]() |
E30 - 318i My Baby
10 Attachment(s)
Salut Baietzi,
De 3 zile sunt fericitul posesor a unui 318i.. am pe ea geamrui electrice , aer conditzionat , scaune piele incalzite , oglinzi electrice , servo , xenon , angel eyes ... ce pot sa va spun am putzin de munca la ea ... incet incet o sa iasa ceva frumos din ea ... si cateva poze ... |
Re: 318i My Baby
Foarte frumoasa! Cu cat ai cumparat-o pana la urma, daca nu sunt prea indiscret? :D
Bafta! |
3000e ... dar am incredere in baiat ca am luat ceva bun de la el ... e vecin cu mn , multa lume o sa spuna k am dat mult ...
|
Nu e deloc mult la cum arata, altii cer 3000 pe niste cazane... plus ca asta e si ok cu actele! :D
|
e super ok ... are putzina rugina ... dar o rezolva rpd ... k nu imi place sa o stiu asa :P incet incet o sa o fac ...
|
bravo boss.....felicitari....ai avut rabdare si ai facut o alegere buna..
sa o stapinesti sanatos...... |
ms mult de tot :) pt inceput e perfecta ...
|
ce pot sa`ti spun , in primul rand felicitari pentru achizitie , chiar arata bine
bucura`te de ea , ca deasta sunt facute bmw`urile salut!@ |
ms mult mane ... sper sa ma bucur de ea si sa nu am incidente neplacute ... k mor ...
|
Re: E30 - 318i My Baby
TI-am mai zis si o sa-ti mai zic,multa bafta cu ea si sa iti aduca la fel de multe placeri cate mi-a adus si mie(nu neaparat din partea motorului)!
Chiar daca a prins-o rugina,masina asta cand o spalam nu exista om pe strada care sa nu intoarca capu' dupa ea,datorita "liniei" sale,cu toata modestia o spun. Am incercat ceva destul de maret dar n-am reusit sa duc la bun sfarsit...:cry2: sper ca tu sa faci asta.Imi doresc din tot sufletul. Incerc sa nu-mi para rau dupa ea, pt ca cel putin cat a stat la mine si-a facut treaba de toti banii,si si-ar fi facut-o in continuare la fel de bine,sper ca la fel sa se intample si la tine. Sa sti ca o sa trec in continuare prin fata blocului pe la tine s-o vad...si daca crezi ca te-as putea ajuta vreodata cu ceva legat de masina,nu ezita sa ma suni.Abia astept s-o vad cu Borbet A si cu M-tech 1 :lol: sau nu trebuia sa zic? :)) Eee lasa acum ca au vazut planurile,o sa fie vizitat topicu' 8) Te salut si multa multa bafta.Vorbim |
9 Attachment(s)
Inca 2-3 poze cu ea
|
Ai luat un urs tipla... Sa il stapanesti sanatos ;)
|
Thx allz ... si mai ales lui Robert ... treceam cu 1 prieten pe langa ea si ii ziceam ... cand o sa am si eu asa ceva ... era visul meu ... si pana la urma sa indeplinit ... si exact masina pe care o vroiam ... inca o data THX ...
|
foarte frumos, sa-l stapanesti sanatos,arata foarte bine int/ext, suna bine mtech1 dar borbet-urile au ajuns cam comune...sa ai grije de el si el de tn
|
Pune-i un mtech si niste jante late....
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning