![]() |
Help - How to - incinte boxe
3 Attachment(s)
Salutari
Din nou revin cu o intrebare. M-am gandit sa incep sistemul audio de pe Clio cu boxele de pe spate, din tavita aia. Nu vreau sa o gauresc, mi se pare ca arata urat. As vrea sa fac ceva, o structura in care sa stea inclinate spre fata. Nu stiu daca sa o fac din fibra de sticla sau doar MDF. Sfaturi ? Difuzoarele propuse sunt Pioneer TS-E1796 60W. O sa urmeze doua in usile din fata, acelasi model. Toate or sa fie legate la un amplificator MAC Audio MPX 4500 , 4X80W @ 4ohmi. HU m-am gandit la Pioneer DEH-4000UB. Credeti ca e buna combinatia asta ? Amplificatorul l-am gandit special sa fie putin mai puternic decat difuzoarele ca sa nu-l fortez, ca oricum nu o sa le rulez la volum maxim, si oricum vreau calitate mai mult decat volum. Tot sistemul ma duce cam la 1300 lei. Sper ca nu cu mult peste. Bafta |
Re: Help - How to - incinte boxe
Este o alegere buna cel putin la HU. Am auzit ca e tare. La cat costa face multe. La incinte nu stiu, las pe altii care se pricep sa te indrume.Bafta!
|
mp3 e o alegere buna , dar pe langa el si boxe tre sa mai iei si in considerare incinta difuzoarelor care tot o sa te coste un 150 ron cel putin. noroc .
|
HU foarte bun (tot pe clio a fost montat impreuna cu 4 coaxiale alpine SPE-13C2)- fidelitate foarte buna , meniu complex , multe reglaje printre care hpf si lpf , suporta punte intr-e doua canale, foarte multumit de el.
Se aude destul de tare si fara amplificare, nu cred ca ar mai avea rost amplificator pe dif-uri , eu m-as axa pe un sub cu o putere rezonabila si as folosi hpf sa scot joasele de pe difuzoare ; cel putin asa o sa fac eu... |
Sunt cam mici coaxialele alea pentru ce m-am gandit eu sa fac. M-am gandit si la sub dar nu stiu daca o sa fie pentru ca raman fara portbagaj.
|
salut . incearca un focal access 25 - a1 de 10 " , are incinta de 24,34 litri , adica e f micut dar are un sunet incredibil. deci nuti trebuie neaparat un subwoofer mare ca sa ai un bass clar si frumos.
|
Daca il fac incinta sub forma de cub si o pun intr-o parte a portbagajului basul se va auzi ca si cum vine din partea aceea ?
|
daca nu ai un player care sa stie Time alignament sigur ti se va auzi din spate desi subwooferul este unidirectional.
|
Si n-am cum sa rezolv problema asta cu un player normal ? In alt mod ma refer, sa fac sa nu se auda bassul din spate;
|
Bogdaneee, "OMNIdirectional" !
@jagga Treci pe la mine si incerc sa te ajut cu reglajele. |
No offence, dar vreau sa incerc sa-mi fac singur treaba :) .. de la difuzoare pana la sub, amplificator si HU, incinte tot :D ..
Daca se poate m-ai ajuta mult cu niste sfaturi in legatura cu fabricarea in fibra (de unde pot sa cumpar fibra si rasina, si intaritor). Dar merci oricum. |
Am vrut sa te ajut.
Spor la treaba ! |
Pai daca ai cateva sfaturi, sunt biiiine primite :).
|
Ce vrei tu, nu se poate expilca. Daca totusi vrei sa-ti faci singur masina, cauta "tutoriale" pe net sau carti de specialitate in librarii.
|
jagga nu ai nimic de pierdut ci numai de invatat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning