![]() |
Audi A4 2.0L FSI
Salut,
Intentionez sa-mi cumpar si eu un Audi A4,2003-2004 cu motor pe benzina 2.0L FSI la 150HP.Ce puteti sa-mi spuneti si mie in calitate de cunoscatori sau posesori despre acest motor?este unul reusit sau nu? se merita sa-mi cumpar asa ceva...eu vrea benzina nu diesel...Care aveti asa ceva ce puteti sa-mi spuneti de consum? Multumesc si astept cu mare interes parerile voastre! |
Re: Audi A4 2.0L FSI
Quote:
Chiar numeni nu ma poate ajuta???ca vad ca de uiat v-ati uitat cativa ...... |
Pai motorul asta e destul de rar prin Romanica.
Cine isi cumpara ori ia 2.0TDI ori ia 2.0TFSI sau 1,8T. E destul de gurmand din cate am inteles 2.0fsi si nici nu ai posibilitati de tuning decat cu multi bani investiti in el. De fiabilitate nu am auzit pe nimeni sa se planga ,oricum nu e cazul la un aspirat sa-ti faci griji cum ti-ai face in cazul unui motor supraalimentat. Dar de ce vrei 2.0FSI? |
Quote:
Pai motivele pt care as vrea sa-l achizitionez sant: -putere mai mare(150HP) -consum mai mic 7.1%media fata de 8% media(in cazul lui 2.0L cu 130HP) TFSI-ul e o generarie mai noua si mai scumpa din pacate.Eu nu dispun decat de 12-13 k EUR. Pe motorina nu-mi place masinile(asta e fiecare cu fixu lui) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning