![]() |
Mercedes-Benz SL 63 AMG Edition IWC
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...1f72f013d1.jpg
Mercedes-Benz SL 63 AMG Edition IWC Cand timpul chiar inseamna bani... Fiecare model editie speciala Mercedes-Benz SL 62 vine la pachet cu un ceas elvetian IWC Schaffhausen. Mercedes-Benz SL 63 AMG Edition IWC va fi construit in doar 200 de exemplare. Motorul este cel de 525 CP si sigur il va ajuta pe fericitul proprietar sa ajunga la timp unde-si doreste. Cei 200 de clienti vor primi automat cate un ceas editie limitata IWC "Grosser Ingenieur". "Nothing can replace my Swatch, but i would definitely take the car", spunea un redactor strain. |
Re: Mercedes-Benz SL 63 AMG Edition IWC
tare si ceasu...si masina :)
|
criminala mashina..pare a spune:nu fugi..ca tot o sa te prind shi o sa mori obosit=)):P
|
asta da masina.....oare cum se aude motoru dak il turezi putin? pun pariu k mai fain k la R8.
|
la cat costa masina, un ceas nici nu mai conteaza...
|
i-mi face placere sa citesc articolele domnului de mai sus .. abia astept sa vad ce noutati ne mai aduci :D Keep up the good work :)
|
rafinata masina ! probabil si pretul la fel de rafinat
|
o intrebare care nu prea are importanta pt noi romanii...ce pret are???
|
Quote:
superba mashina ptr colectzionarii de ceasuri merita...la un ceas primeshti cadou o mashina:D...;) |
E mult mai agresiv decat SL-ul "vechi" ......Frumos frumos
|
Unul ridicat, avand in vedere ca e editie limitata. Are niste mici modificari de un foarte inalt nivel de bun gust. Frumoasa tare masina. Mercedes.
|
nu imi place fata deloc.. cred k vechiul model era mai frumos in partea din fata, chiar imi placea, ma bucur ca spatele a ramas acelasi foarte frumos
|
Nu pot sa imi dau seama ce aveam yow cu modelul asta nou de SL... nu e chiar asa de urat cum mi se parea mie...
|
Quote:
Sincer din tot topicul asta am ramas :shock::shock::shock::shock::shock: privind swatch-ul...e formidabil |
Cam care ar fi swatchul ? ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning