![]() |
liberta 89
1 Attachment(s)
asa arata acum 2 ani
|
Re: liberta 89
draguta :)
acum cum arata ? |
11 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
nu prea sunt pozele de mare calitate........ , aparent arata bine :)
yo as renunta la chestiile de sus :) daca nu le folosesti la ceva , iti propun sa le dai jos si in acelasi timp cu ele daca ar cobora masina mai aproape de strazi ar arata si mai bine . parerea mea . asta in cazule in care o tii aiurea partea cu vandutul la cioban( sper ca am inteles bine ) ...... te pup |
raman dator cu o explicatie , pe una din bari era montata o antena ,aveam intr-un timp doua radiocasetofoane ,unul mergea cand era frig ,sub 5 grade iar celalat cand erau plus gr.incercam sa ne mentinem pe linia de plutire cu frumoasele pensionare , multumesc de urari ........si sfaturi .
|
am facut varza postul de sus
o mai vinzi la cioban ? daca da , imi pare rau pentru ea daca nu , incearca coborarea ei ;) |
"urmeaza ,vinderea ei la un cioban"???:???::???:adica?:???:iar o vinzi la ciobani?:lol::lol::lol:
masina arata bn...dc vrei s-o vinzi din nou la ciobani?adica cum?u ii vinzi masina la un cioban,el o rupe o face varza,el ti-o vinde tie inapoi,u o faci,i-o vinzi din nou....si tot asa:Dn-am inteles:???:ai vreun avantaj din asta sau cum?:lol: |
eu cred ca omu a vrut sa zica ca a vanduto ciobanului prima data ciobanul facando varza apoi el a cumparato inapoi de la cioban si a aduso in stadiul initial....
|
Quote:
|
Masina ta este o Dacia 1320 ,nicidecum "Liberta".Modelul Dacia 1325 "Liberta" ,este diferita de 1320 la partea spate fiind mai scurta si avand alte blocuri optice
|
Quote:
|
Imi place idee cu negru mat
Arata mult mai bine (parerea mea) |
e mai aparte 1320 decat liberta
bine, ..ambele sunt aparte frumoasa masina, si ma bucur sa vad ca unora le mai pasa cu adevarat de dacia |
| All times are GMT +2. The time now is 19:22. |
- Copyright 2026 4Tuning