![]() |
Navigatie RNS-510 MFD3 !!????!!
Va Salut !!!
Am o O2 RS Cu sistem de Navigatie RNS-510 MFD3 . Problema mea este ca nu mi se vad videoclipurile shi filmele in mers. Ash vrea sa stiu shi eu daca se poate rezolva aceasta problema prin Diagnoza ? Shi daca se poate pe cine imi recomandati . Va multumesc . |
Re: Navigatie RNS-510 MFD3 !!????!!
De ce nu incerci sa te duci la reprezentanta cu ea si le explici oamenilor de acolo care este treaba ?
|
Mda, la reprezentanta poti merge, insa parerea mea este ca in timpul mersului e mai bine sa-ti vezi de condus!!! repet, parerea mea!
|
Mare dreptate ai .. Mie unul mi se pare o tampenie sa te uiti la filme in masina in timp ce mergi .. Asa cand stationezi si n-ai ce face merge , dar altfel nu...pot aparea urmari grave
|
Nu o sa poti.
Cei de la service cel putin nu o vor face. E facuta in asa fel...(Cel putin dvd-ul meu) .. ca atunci cand tineam frana de mana ridicata sa mearga partea video ! Pana la urma tot ce a trebuit sa fac a fost sa trec contactul pe direct. Poate doar sa ai noroc sa dai de un baiat intelegator .. p-acolo ..care vrea niste banuti in buzunar.. sa-ti faca treaba asta.. ! |
Dar pana la urma asta le este meseria si sunt obligati sa o faca .. Toti vor numai spaga
|
este o masura de siguranta a navigatziei din fabrica de la Skoda !!! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning