![]() |
7ar pe 22"
4 Attachment(s)
:shock::-)
|
Re: 7ar pe 22"
asa este ca masina asta sta mai mult pe bresti, la OMV ?
|
Quote:
la mol nu omv |
Quote:
adica tu?:-):-) |
[QUOTE=dydy-andrey;1532519]adica tu?:-):-)[/QU
adica eu |
ai terminat shmecherie bro cu masina asta! daca era si in 2 culori alb-negru sau ceva mai sobru era si mai tare!
dar e belea si asa sa o stapanesti sanatos...;) |
e super masina ma opresc in loc tot timpul cand o vad
sa o stapanesti sanatos si fara incidente!!! |
2 Attachment(s)
ai facut show azi ... :shock::shock: felicitari !
app : :lol: marfa cand ti-a plesnit radiatoru` :twisted: |
Super show, ai facut ceva frumos cel mai frumos bmw bv man..
Da ati vazut cand a facut covei si alea 2 se uita lumea la ei, cand a imceput EMU sa terminat smecheria ia lasat lumea pe covei si cei lalti si sau uitat numai si numai la cel mai smecher adica ABIMOTORS...BV MAN Respectele mele... |
Quote:
deaia nu ie bine sa iti sacrifici masina si cauciucurile.. pt toti ********.. sa ii auzi dupaia cum isi dau coate cum ca domne' uite si jaful ala, i-a cazut motoru.. patetic.. :X |
Tot respectu.....
Dar ce ia dat,a schimbat cauciucurile, iar si iar dai a tinut destul, daca aia e coaje de masina nu stiu ce sa zic, pai se compara vrun ursulet cu el. Hai sa fim seriosi si baiatu cel care a zis ca"ce frumos tia plesnit radiotorul"nu cred ca a vrut sa zica ca este o coaje... Sa ne auzim cu bine..... |
of of of nu intelegeti ... :rolleyes2
nu am zis asta ca sa para ca este un jaf , ci din contra a fost cel mai tare , si masina a rezistat foare mult ... deci a facut burnout pana i-a facut explozie la cauciuc si a ramas pe janta ... dar a facut in continuare pe janta pt ca mai era cauciuc pe partea cealalta 8) Deci ABI ai fost cel mai tare !!! Felicitari ! si pacat ca nu te-ai dat si la liniute , dar tot esti cel mai tare ! Bravo ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning