![]() |
Cele mai rapide 10 masini din lume
10 Attachment(s)
Cele mai rapide 10 masini din lume
Forbes si TomduPont si-au unit eforturile pentru a intocmi o lista cu cele mai rapide zece masini din lume. 1. SSC Ultimate Aero: 413 km/h, 0-100 km/h in 2.78s 2. Bugatti Veyron: 407 km/h, 0-100 km/h in 2.5s 3. Koenigsegg CCX: 402 km/h, 0-100 km/h in 3.2s 4. Saleen S7 Twin Turbo: 399 km/h, 0-100 km/h in 3.2s 5. Briston Fighter T: 362 km/h, 0-100 km/h in 3.5s 6. Pagani Zonda F: 350 km/h, 0-100 km/h in 3.5s 7. Spyker C8 Double 12S: 350 km/h, 0-100 km/h in 3.5s 8. Lamborghini Murcielago LP640: 342 km/h, 0-100 km/h in 3.3s 9. McLaren Mercedes SLR: 331 km/h, 0-100 km/h in 3.8s 10. Silva GT3: 330 km/h, 0-100 km/h in 3.7s Prima cifra reprezinta viteza maxima a masinii, cea de-a doua acceleratia 0-100 km/h. Valorile sunt furnizate de Forbes si TomduPont. |
Re: Cele mai rapide 10 masini din lume
mi-ar place sa fac macar o tura de circuit cu oricare din ele
|
s7 si zonda sunt preferatele mele...dar deocamdata sunt doar vise...
interesant topu` oricum...putini se asteptau ca veyronu` sa fie pe locu` 2 |
e gresita lista:P McLaren F1 unde e ?:P criminale oricum
|
care s SSC ala ce merge 413? ca eu nusht :-?? .... mda or uitat de McF1:| o masina adevarata
|
Quote:
|
hei dar s-a uitat de Barabus (care era la un moment cea mai rapida din lume... ) ??? Sau Hennessey ??? Masini extrem de rapide....
|
Silva GT3 , foarte amuzanta masina.....
nu ar trebui sa fie si TVR Sagaris p-acolo ??? Carrera GT nu e acolo pt ca nu se mai face, nu ? Ultima GTR ??? AM citit ca Barabus TKR prinde 271 m/h, 436 km/h !!!!! Gumpert APOLLO ??? |
Da maine ma duc sa iau si eu cate una din fiecare ca sa fac colectie ca de mers cred ca in romania se poate merge doar prin 2050 cu asa masini.:yikes:
|
SSC = Shelby Super Cars
|
TVR Sagaris nu are cu siguranta ce cauta acolo. Oricum prea tare ideea topicului dar s-ar putea continua ar fi si mai tare.
|
mamaa....ce as omora un CCX....dar sunt multe masini care au viteze de 330 si nu sunt bagate care e problema>?? ....ex: Carerra GT ; Ferrari Enzo....si mai sunt cateva...
|
scuze fratilor dar e un top de tot cacatul....scuze de limbaj..... intrati si voi pe http://www.supercars.net/lists/topspeed.html ca sa vedeti adevaratul top.....SSC Ultimate Aero e abia pe 12......normal nici nu are ce cauta in top....:))))
|
Quote:
|
Pai SSC a fost prezentata ca fiind cea mai rapida de pe pamant... Brabus din cate cred eu nu e masina propriu-zisa.. ci numai o masina modificata... asa ar intra o gramada de masini care sa depaseasca viteza asta....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning