![]() |
Bicicleta magellan de trial
9 Attachment(s)
Cadru Tucana 2003 Jante Rhino dubla cu nituri tu silent de 36 schimbator shimano DeoreXT V Brake paralele XT shimano spate XT R fata potc accor 2 spate una fata angrenaj shimano scut Briza furca fata al. nichel cauciuc fata spate Maxis cuvete Bike Positive pipa bike positive maneta secventiala 8 vit. pedale Welgo
Nu stiu daca intereseaza pe cineva bita este a unui prieten incearca sa scape de ea poate auziti si voi pe cineva care vrea ..noua este peste 20 de mil vrea pe ea 11 000 000 |
up
|
1000 RON hai urgent ....nu vreau sa ma repet sa va spun cat a costat de noua ..
|
OF! se pare ca pe aici nu prea stie lumea sa se dea pe 2 rotzi! Super bicla la super pretz! Bafta la vanzare!
|
beeei toti care nu aveti masina luati bicla asta ca e jmechera rau
pentru toti necunoscatorii: asta e tuning de bicicleta :) foarte tare bicicleta face mult mai mult, cu atit vroiam sa o dau eu pe a mea care era putin mai slabutza , dar nu am maii dato ca ... poate oi mai face si eu cate o tura si cu bicla... prima mea iubire :) bafta la vinzare |
ms ...bicicleta este cu adevarat foarte tare ......cine stie cunoaste :wink:
|
bijuterie...
am shi eu ceva asemanator... pacat sa o dai ... o pastrezi asha...ka 'prima iubire' cum a zis cineva de mai sus :D:D:D |
up :?
|
Re: Bicicleta magellan de trial
bah sunt interesat da un id de mess
|
Ca fost biker iti zic ca nu face mai mult de 6 mil... Componentele sunt modele vechi de cel putin 3 ani.. iar cu schimbatorul ala (de pinioane) nu stiu ce trial poti face... in fine... considera-l up...
|
ms............................
|
bicicleta s-a dat de mult. e thread din 2005
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning