Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Skoda (https://forum.4tuning.ro/304-zona-tehnica-skoda.html)
-   -   am si o problema!!!pls...ajutati ma.. (https://forum.4tuning.ro/304-zona-tehnica-skoda/76543-problema-pls-ajutati.html)

raduk 04-05-08 13:44

am si o problema!!!pls...ajutati ma..

am si eu o skoda octavia 2 si am o problema cu radiatoru!imi pierde apa!si nush ce sa fac...completez cam 200g antigel la 3-4 zile..si chair nu stiu ce sa i fac?se mai poate lipi sau trebe sa imi cumpar unul nou?rog sa mi zica si mie cineva care a patit sau care se pricepe ce as putea sa fac???multumesc

vioami 04-05-08 17:31

Re: am si o problema!!!pls...ajutati ma..

In primul rand bine ai venit printre noi. Din ce an e masina? Ai verificat pe unde curge? Ai apa sub motor? Sigur radiatorul? Poate fi pe la vreun furtun sau colier etc.

raduk 05-05-08 19:22

masina e din 2005!si da am verificat...am dat scutul jos si m am uitat...curge la imbinatura radiatorului aia dintre plastic si aluminiu...sau ma gandesc k ar putea fi un element spart si pe akolo doar se prelinge apa!deci sigur e spart radiatoru..pt k imi pierde antigeru de racire!cam un borcan la 3 zile...curge incet dar sigur!!!si de acea vroiam sa aflu daca se mai poate face ceva la radiator sau trebe neaparat schimbat???

vioami 05-05-08 23:12

Eu am avut aceeasi problema cu intercoolerul. Pierdeam putin ulei pe la imbinarea intre plastic şi radiator la un colt. Am fost la um meserias, mi l-a dat jos si a constatat ca se slabisera niste cleme care face imbinarea intre ele. A pus putin mastic de garnituri de ala rezistent la temperatura la tub, a strans clemele si nu am mai avut probelme niciodata de atunci. Daca e la imbinare sigur se rezolva, stai linistit! Bafta!

cristy1979 07-05-08 12:37

salut
eu am problema asta la radiatorul de la aer cond
pierde aer pe la surubul de plastic dreapta sus
din pacate nu gasesc o cheie imbus asa mare sa-l mai strang
cred ca trebuie sa ajung la ei la service

HaRdHouse 07-05-08 14:20

Decat sa faceti vreo prostie in fata blocului , sa demontati voi pe acolo sa vedeti ce are , mai bine va duceti la reprezentanta si gata .

stilostilo 07-05-08 15:00

da la reprezentanta este cel mai bine dar va costa destul de mult.

HaRdHouse 07-05-08 15:11

Daca este in garantie masina , din cate stiu este pe gratis .

stilostilo 07-05-08 15:12

asta nu stiu exact.

HaRdHouse 07-05-08 15:12

Oricum , cel mai bine dute la reprezentanta ca te ajuta baietii de acolo.

cristy1979 07-05-08 15:51

asa o sa fac
ms f mult baieti
bafta
conduceti cu grija

raduk 08-05-08 19:57

baieti si eu am rezolvat o!nu am mai stat de prostii si m am dus si mi am cumparat unul nou si am rezlolvat problema...!!!m am gandit sa ma bag sa l si lipesc dar am inteles k nu rezista si asa k nu avea rost si imi primul rand nu prea poti sa l dai usor jos...

stilostilo 08-05-08 23:09

Quote:

Originally Posted by raduk (Post 1522567)
baieti si eu am rezolvat o!nu am mai stat de prostii si m am dus si mi am cumparat unul nou si am rezlolvat problema...!!!m am gandit sa ma bag sa l si lipesc dar am inteles k nu rezista si asa k nu avea rost si imi primul rand nu prea poti sa l dai usor jos...

apropo cat ai dat pe el +manopera ?

vioami 09-05-08 08:19

Cine ti l-a dat jos si cam cat a costat?

raduk 14-05-08 14:42

poi mi l-a dat jos un mecanik care a lucrat la skoda si le cam are omu...si cu manopera cu tot m-a costat 6 milioane!!!cam mult dar am scapat...:???:

All times are GMT +2. The time now is 15:18.

- Copyright 2026 4Tuning