![]() |
Campina - 27 august - viteza si indemanare
Etapa de viteza si indemanare la Campina.
Daca nu ai fost tu,nu-i nimik,am fost noi pt tine (noi, cei cativa din Ploiesti) :lol: :lol: |
7 Attachment(s)
:arrow:
|
7 Attachment(s)
|
7 Attachment(s)
|
6 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
|
evenimentul se pare ca nu pre` a fost mediatizat. :(
noi nu pre` am avut baterie in camera si nu am reusit sa captam totul. cursa de viteza: s-a desfasurat pe timpi,nu liniutza(in paralel). indemanarea: slalom printre jaloane si sprint felicitari celor ce s-au bagat. Numa` bine! |
Foarte putin mediatizat oricum felicitari celor ce au ajuns si au reusit sa ne impartaseasca si noua niste imagini :D
|
mda... totusi membrii MRC Ploiesti si Bucuresti au fost apreciatzi... akolo avand in vedere numarul restrans de participanti.. poate ca daca am fi fost anuntzati din timp ( eu am aflat la 11.30 si am si plecat alaturi de Cioaka , MEN si DVR tzinand cont ca la 12 a inceput evenimentul)... oricum fiind susutinutzi 2 ore mai tarziu de membrii MRC Bucuresti care ca de obicei au fost cireasa de pe tort..
Membrii MidNight Ploiesti au uract pe toate locurile de pe podium la clasa de <75 Cp loc I luat de AML tin sa il felicit ( ai meritat!) la clasa de > 115 CP loc II luat de Cioaka cu Nissanu alb locul III MEN locul I fiind luat de DOG ( NSL bucuresti) la clasa de >150 Cp sa clasat pisika cu RIP loc II si loc I ursul bleu cu NOS la nr... |
tu sti mai bine ca ai stat pana la sfarsit :wink:
tin inca odata sa-i felicit pe cei din MR Ploiesti si MR Bucuresti ! |
campina 27 august
frate spuneti si voi cand sunt curse! tre sa ne anuntam si noi intre noi nu? mai tin legatura cu droopy si vedem poate mai iese ceva! intre noi k asta vara!
|
a si inca ceva hai sa ne intalknim cu totii sa ne cunoastem mai bine!
k eu unu nu va stiu pe multi dintre voi! si ar fi bine sa ne stim casnd mergem si noi p undeva p la intruniri sa aparem si noi o gasca destul d mare! acum m-am logat si eu iar k nu mai mergea nu stiu ce avea! oricum eu am fost pa la majoritatea curselor si nu va stiu! e adevarat nu m-am dat la toate! mai vb si sper sa ne auzim pe forum! |
astept raspunsurile voastre mai ales a lui droopy
salut frate in sfarsit am reusit! netu era d vina nu eu! zbye mai vb |
nu s-a stiut nimik despre cursa asta.
nu pre` a fost mediatizata. a fost o cursa de proportzii relativ reduse(ca teren de dat si masini) :roll: bine ai venit pe Ploiesti Bogdan_FMC mai vb la \"diverse discutii\" |
Bine ai venit Bogdan !!! Apropo ce masina ai?? :D
|
All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2025 4Tuning