![]() |
inmatriculare Pontiac G5 2007
Salut,
Am un Pontiac G5 2007 si vreau sa-l aduc acasa. Stie cineva cum se poate inmatricula ? Stiu ca e consumul de benzina foarte mare pt Romania... exista o solutie pt modificare ? A mai avut cineva astfel de probleme ? Orice idee e ajutatoare... numai buna sa fie.. Ms mult |
Re: inmatriculare Pontiac G5 2007
Daca nu-i euro 4 ai 2 variante: ori o inmatriculezi in alta tara din UE, ori o lasi acolo.
In romania nu se mai pot inmatricula masini sub euro 4 daca n-au mai fost inmatriculate in UE. |
Ma enerveaza acest Euro 4. Asta se refera la gradul de poluare, si e normal ca acest Pontiac, mai ales ca e din 2007 sa indeplineasca normele de antipoluare, numai ca nu scrie pe nici o hartie ca e Euro.. nu stiu de care..
Ok. M-am calmat...Deci, o pot inmatricula in alta tara din UE si apoi o inmatriculez in Romania... Corect ? Dar ce fac cu consumul de benzina ? Ms mult... |
cat de mare e?
daca ai bani de asa masina tre sa ai si de benzina doar nu vrei sa o pui pe gaz sa meraga ca un golf?:) daca o vrei neaparat o duci in europa o inscrii si apoi o retranscrii in ro desi daca e din usa o sa platesti si vama in orice tara europeana dupa aia platesti taxa de inmatriculare in ro si cum ai motor mare o sa fie si aia mare + consumu:) daca ma gandesc mai bine vinde -o si ia una din europa! |
Nici nu mai stiu ce sa fac acum...
Motorul nu e mare.. am ales una care nu consuma foarte mult aici in State. 4 cilindri. Si e vorba ca aici iti permiti benzina ca nu e foarte scumpa, dar in Romania ? Nici nu mai stiu cat e litrul de benzina.. Si cati bani trebuie sa dau pentru inmatriculare in alta tara+ inmatriculare in Ro+ taxe vamale.. cred ca platesc mai mult decat cu cat am cumparat-o... Daca te uiti pe net, una ca a mea, nu e foarte scumpa.. dar sa platesc inca 6-7 000 euro .. nu stiu daca vreau... trebuie sa ma gandesc bine... Desi, imi place la nebunie masina. Mai astept si alte opinii... Multumesc |
alexss: este imposibil sa nu ai norma de poluare trecuta in actele masinii. daca nu este trecuta sub forma euro, este codificata in alt fel, dar este trecuta. Cel mai bine te interesezi la RAR Romania ce si cum.
|
Sa stii ca e o idee foarte buna. Cei de-acolo... (daca nimeresc sa vb cu oameni competenti), ar trebui sa stie mai bine. Chiar o sa ma uit prin acte sa vad ce grad de poluare are... ca mi se pare si mie imposibil ca o masina noua, americana, sa nu poata fi incadrata in cotele de poluare europene.. cumva...
Oricum mi-ai dat o idee foarte buna. mai astept si alte opinii... Ms mult de tot |
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning