![]() |
Land Rover la 60 de ani
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...9a18a390bc.jpg
Land Rover la 60 de ani LA MULTI ANI, LAND ROVER! Cand Land Rover Series 1 a fost "parcat" in cadrul unui salon auto desfasurat la Amsterdam, in 1948, putini ar fi banuit ca brandul va ajunge un reper major pe piata SUV-urilor. Astazi, Land Rover vinde automobile la nivel global. In 1970, Land Rover a lansat unul dintre cele mai reprezentative modele ale marcii, Range Rover-ul. In prezent, gama RR cuprinde Defender, LR3, LR2 si Range Rover Sport. Viitorul arata promitator pentru veteranii de la LR. Conceptul LRX a captat atentia pozitiva a publicului si ar putea intra in productie. La nivel global, Land Rover isi va sarbatori cei 60 de ani printr-o serie de evenimente, organizate cel mai probabil in decursul acestei veri. Primul dintre actiunile dedicate sarbatoririi LR va fi dezvelirea unei scuplturi cu tema auto a artistului Gerry Juddah, in cadrul festivalului Goodwood of Speed din iulie. |
Re: Land Rover la 60 de ani
o marca foarte importanta si de succes :X:X imi place super mult conceptul :D
|
Land Rover este intradevar o marca de succes in segmentul SUV, si va produce inca multi ani de acum incolo
|
Conceptul arata foarte agresiv imi place foarte mult.Land Rover e o masina eleganta dar si o masina cu care poti face offroad.
|
Cea mai titrata marca un domeniul 4x4.
Bravo lor. |
Sunt sefi in domeniul SUV ce sa o mai dam de gard .....:D
|
Se vede foarte bine cum si cat au evoluat de acum cativa ani .. Land Rover .. oricum stima multa pentru marca asta .
|
la multi ani sai vad peste alti 60 ani mai ales defenderul e tanc de off road:rolleyes2
|
Respect!!!;););)
|
... ce diferenta fabuloasa intre ele... Land Rover emana respect prin tot ce face si a facut...
|
cu ultimul model nu stiu daca te incumeti sa urci ceva dealuri,la cum "atarna" pe sub el tevile de esapament .....
oricum arata super klumea ultimul model si bv lor ca pastreaza traditia |
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning