Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica VW (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw.html)
-   -   !! AJUTOR !! baieti am nevoie de un sfat (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/76245-ajutor-baieti-nevoie-sfat.html)

SAPPhIRE 01-05-08 04:15

!! AJUTOR !! baieti am nevoie de un sfat

Am un passat 1.9 tdi de 130 cai putere, si vreau sa-i fac un chip tuning. Pe ebay am gasit un kit (de tipul plug&play) asemanator la BRABUS ECO PowerXtra. Ei promit ca puterea se va mari pina la 168 cp si momentul pina la 420 nm. Pretul kitului este de 30 euro..
Intrebare : Kitul acesta nu-mi va deteora motorul cumva)) ? ce imprivinta la consum ?
Cineva a instalat asa kit ?? sau poate ati azit cite ceva ??

Citeva foto cu kitul :
http://ebay.hh-technix.de/ebaypics/T-Box_PD_einbau.gif

SAPPhIRE 01-05-08 04:34

Re: !! AJUTOR !! baieti am nevoie de un sfat

Am citit aici pe forum, ca in urma Chip tuningului, abriajul este suprasolicitat si risca sa crape. Asa e?? Si cam la ce pret imi va costa un ambriaj nou ?

SAPPhIRE 02-05-08 15:23

Si ma gindesc sa mai pun si un Boost controller manual. Impreuna cu chipul ce se va primi ? Am auzit ca boost controllerul are nevoe de mai mult combustibil, Chipul aduce la economia combustibilului la 25 %, ma gindesc ca nu e cea mai buna idee sami pun ambele impreuna, sau poate sa schimb injectorul... ce spuneti ??

alexGTI 02-05-08 16:40

prietene chiar crezi ca un kit de pe ebay iti da 30 de cai avand in vedere ca el costa 30 de euro ?

un ambreiaj nou te duce pe la 400 de euro

SAPPhIRE 02-05-08 16:50

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1511026)
prietene chiar crezi ca un kit de pe ebay iti da 30 de cai avand in vedere ca el costa 30 de euro ?

un ambreiaj nou te duce pe la 400 de euro

pai nustiu ce sa cred, de aceea si intreb... dar la citi cai sa ma astept, sau ingenere e o chestee fara de folos ?

alexGTI 02-05-08 16:53

eu zic ca e pacaleala ...

SAPPhIRE 02-05-08 16:57

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1511045)
eu zic ca e pacaleala ...

ok, mrs mult. Astept si alte pareri...

RUDY20140TDI 02-05-08 17:16

Sal,

Vezi ca cu acest site E-BAY au fost ceva probleme .
Un amic al meu a primit in loc de "telefon in cutie" "4 cartofi in cutie de tel. Nokia" .
Asa ca eu tind sa cred ca este o mare teaaapa .
Mai bine vb. cu Voinea de pe acest forum si te rezolva el cu ciptuningul .
Sa ai bafta in continuare .

SAPPhIRE 02-05-08 21:11

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 1511085)
Sal,
Vezi ca cu acest site E-BAY au fost ceva probleme.
Un amic al meu a primit in loc de "telefon in cutie" "4 cartofi in cutie de tel. nokia".
Asa ca eu tind sa cred ca este o mare teaaapa.
Mai bine vb. cu voinea de pe acest forum si te rezolva el cu ciptuningul.
Sa ai bafta in continuare.

Iti multumesc si tie. In privinta la Voinea, voi face legatura si cu el, insa este o problema - nu sunt din romania ci din Chisinau (Moldova), cred ca voinea face resetarea ECU si acest lucru se face in servis.... :cry:

RUDY20140TDI 05-05-08 10:29

Masina e in garantie?
Daca vrei vino la Galati ca are reprezentant si aici ca este mai aproape decat Bucuresti.
Iar toata treaba dureaza doar 1 ora si 30 de min.
Uite si nr. de tel. al dealerului din Galati al celor de la TCM(Voinea) 0743076118(Sorin).

Swat-Cat 05-05-08 17:05

zic sa nu te risti sa futi motoru cu 30 euro......daca faci fa-o calumea.... remaparea este facuta cu mai mult cap decat unu care lipeste 3 rezistente in cutia aia....

pararea me e ca ambraiaju nu sufera deloc in plus...daca mergi normal....si daca ii dai si e o bosit o sa alunece.... atat..nu bubuie :)))

dymo024 21-06-08 15:43

iti distrugi ambreiajul ,debimetru si se poate ajunge pina la pompa de injectie ca o sa fie suprasolicitata un cip adevarat te costa cam 400-500 de euro

All times are GMT +2. The time now is 13:04.

- Copyright 2026 4Tuning